pondělí 27. srpna 2018

Sekačky na trávu gardena

Nízká hmotnost: cca kg. Snadná montáž bez nářadí. Sekačky na trávu , štípačky na dřevo Štípačky na dřevo Sekačky na trávu Štěpkovače - drtiče Sněhov.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. I v této sekci si můžete vybrat podle parametrů a zaměřit se třeba jen na benzínové sekačky.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. GARDENA se zázemím kamenné prodejny. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Pro kvalitní trávník před domem je potřeba výkonné a spolehlivé sekačky na trávu. Vyberte si elektriskou nebo benzínovou v našem e-shopu!

Přitom trávník budete mít tak pěkný, že nezezelená jenom tráva, ale i soused. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Poradí si i na povrchu se sklonem až. Dvě integrované antény pro funkci Smart gateway.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Elektrické sekačky na trávu jsou poháněny elektromotorem, který je napájen přívodním kabelem z elektrické zásuvky. Oblibu si získaly hlavně díky nízké hmotnosti, malé hlučnosti a také proto, že nejsou závislé na ropných produktech. Poradíme vám, na co se zaměřit při výběru a jak vybrat tu pravou.


Das erfolgreiche Internetportal preis. Vřetenové sekačky využívají sekací válec, který při otáčení seká trávu. Preisvergleich App zum Download!


Stéblo trávy je useknuto perfektně a přesně a trávník má vzhled anglického trávníku. Jen jim řekněte, kde mají sekat a ony budou sekat. Kalená ocel, s práškovým nástřikem.


Domeček pro automatické sekačky na trávu Gardena Ra Rochrání vaší robotickou sekačku před přímým slunečním zářením a nepříznivým počasím.

Součástí balení je sběrný koš na trávu o objemu litrů. Ideální pro sekání trávníku s plochou až do 6m2. Robotická sekačka na trávu vás zbaví jedné z časově nejnáročnějších zahradních prací.


Trávník udržovaný automatickou sekačkou navíc na první pohled nadchne svým hedvábným kobercovým vzhledem. Zároveň se jedná se o nejšetrnější způsob údržby, jaký svému trávníku můžete dopřát. Tato snadno manévrovatelná a lehká elektrická sekačka na trávu je ideální pro péči o menší travnaté plochy. Speciálně tvrzené nože poskytují při sekání optimální výsledky.


Rukojeť ErgoTec je příjemná na dotek a velmi usnadňuje tlačení sekačky. Funkce QuickFit umožňuje snadné nastavení výšky sekání v polohách. Akumulátorové nůžky na trávu Ruční nůžky na trávu.


Vertikutátor Gardena Sypac. Pokud se řezný výkon vaší sekačky opotřebovává, použijte kvalitní náhradní čepele. Vyrobeno z kalené oceli pro přesné a čisté. To, co nesmí na vaší zahradě chybět jsou zahradní sekačky z naší nabídky. Zahradní sekačky patří k neodmyslitelným pomocníkům při práci.


Při koupi máte na výběr hned z několika typů a jedním z nich jsou aku sekačky na trávu. Pro zobrazení všech produktů klikněte na odkaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky