pátek 31. srpna 2018

Savo do bazénu dávkování

Koupat se je možné po minutách od aplikace přípravku. Při zahájení sezóny pro první zachlorování bazénu dávkujte na každé mbazénové vody 1ml Sava (víčko u litrového balení má objem ml, tedy víčka). Následně během provozu dávkujte pro běžnou dezinfekci a udržené vhodné koncentrace volného chloru ml Sava na každé mvody, tedy poloviční dávku každé tři dny.


V Tescu měli v akci savo do bazénu , tak jsem koupila 4ks, ale teď nevím, kolik ho tam mám nalít a jak často dolévat. Ještě jsem koupila nějaké ty tablety… začínají vedra, tak snad se bazének osvědčí. Vodu jsme napustili samozřejmně pitnou. Skalice modrá do bazénu , bezpečnost, použití, dávkování.


Chlor šok, jak ho použít, dávkování do bazénu , složení a další rady Chlor šok. Chlor šok je nestabilizovaný anorganický dezinfekční granulát. Savu Original tak právem náleží místo mezi základní výbavou každé domácnosti.


Ideální hodnota pH při použití chlorové chemie se pohybuje mezi 1-5. Dávkování modré skalice, tedy síranu měďnatého, CuSO4. Savo Do Bazénu - Maxi tablety chlorové kg. Velké chlorové tablety pro celosezonní dezinfekci a údržbu bazénové vody. Přípravek zabraňuje množení mikroorganizmů v bazénové vodě.


Díky pozvolnému rozpouštění tablety dochází k postupnému uvolňování chloru a voda je tak neustále mikrobiologicky kontrolována. SAVO Original je tedy vhodné k dezinfekci vody, toto SAVO do studny, nebo chcete-li SAVO na bazény či SAVO do bazénů je jednoduše použitelné dle návodu na etiketě. Spolehlivost prostředku garantuje také jeho více než 30-ti leté používání v institucích a ve zdravotnictví k dezinfekci povrchů a podlah. Do ulic nebo do přírody vybíhají i ti, kteří v zimě dali přednost běhání na pásu, cyklostezky se hemží cyklisty a bruslaři.


Vydáváme se na horské túry, hrajeme tenis, beach volejbal nebo si konečně zaplaveme ve venkovním bazéně. Všechny venkovní sporty s sebou ale nesou stejné riziko: spálení na slunci. K dočištění vody použijte SAVO Vločkovač, pro zářivější vodu SAVO Projasňovač.


Odměrka 1ml odpovídá cca g přípravku. Před použitídávkování je závislé na kvalitě vody v bazénu. Pro první zachlorování bazénu dávkujte 160ml SAVO Original na 3m³ vody. Dávku nejprve rozmíchejte v 9l vody (např. v kbelíku) a pak vlijte po částech do bazénu. Ahoj,prosím ty co používají Savo do bazénu o pár zkušeností?


Jak často tam savo dáváte a kolik,já tam dnes nalila 2ml,máme průměr 3Ovýška 78. Dle intenzity zákalu použijte 4-ml přípravku na m³ vody. Při spuštěné filtraci přípravek pomalu vlévejte do skimmeru nebo jej rozpusťte v nádobě s vodou a rozptylte po hladině. Poté nepřetržitě filtrujte minimálně den. Popis tohto výsledku nie je k dispozícii.


Príčinou nedostupnosti popisu je súbor robots. Po napuštění bazénu čistou pitnou vodou, po odstávce, kdy není problém s kvalitou vody, a pro. Udržovací dávka: Pro běžnou dezinfekci a udržení správné koncentrace volného chloru v bazénu dávkujte 80ml SAVA Original na 3m³ vody každé 2-dny. Při déletrvající teplotách vzduchu nad °C a trvalém slunečním svitu je vhodné aplikovat udržovací dávku denně. Savo, řeší téměř každý problém v domácnosti.


Nechejte zapnutý filtrační systém a po dostatečném promíchání v celém objemu bazénu proveďte měření pH a případně přípravek aplikujte opakovaně. Pravidelně filtrovat a cca 2x za sezónu dolít Savo a dodat trochu skalice. Bazén je, za pár korun, jako křišťálová studánka. Slúži k vyzrážaniu (vyvločkovaniu) drobných nečistôt. Savo Vločkovač je tekutý prípravok odstraňujúci drobné nečistoty a zákal z bazénovej vody.


Nečistoty po použití produktu utvoria zhluky, ktoré sa potom ľahko zachytia vo filtrácii, prípadne klesnú na dno a môžu sa odsať. Vhodné pre všetky typy bazénov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky