čtvrtek 23. srpna 2018

Okenní zábradlí

Zábradlí na francouzská okna, okenní zábradlí. Moderní architektonický prvek i pro váš dům. Mnoho světla a bezpečný výhled zajistí francouzské okno s nerezovým zábradlím.


Nechte se inspirovat bez starostí. Kotvení sloupků může být jak horní, tak boční, dle možností, které stavba nabízí.

Sloupky mohou být kulaté nebo hranaté, zda použijeme horní madlo, které zábradlí ztuží nebo navrhneme sloupky bez horního madla, je na vašich preferencích. Samozřejmostí je montáž na plastový okenní rám bez vrtání, bez poškození rámu, fasády či parapetu. Záruka na Vaše okna zůstane nedotčena. Praktická okenní zahrádka na truhlíky s velmi snadnou a. Okenní kování a kliky, Nerez-komponenty.


Okna pouští domů čerství vzduch i světlo, tak je neošiďte na doplňcích. Kličky dostávají každý den zabrat.

Vyberte do oken slušivou ale také funkční a spolehlivou kličku, kliku i kování. Máme mosazné i nerezové kličky, které vydrží už na pořád. Popis:Plastový regulovatelný držák ve tvaru háku na truhlík Bergamot je vyroben z extra tvrzeného materiálu.


Možnost zavěšení truhlíku na zábradlí. Rychlá montáž dle srozumitelného návodu. Unikátní, EU patentem chráněný fixační systém eliminuje problémy podobných konkurenčních výrobků s prohýbáním okenního rámu při dlouhodobém používání. Hledáte okna, která bez problémů dostojí náročným požadavkům na tepelnou izolaci a přitom vám umožní s jejich instalací snadno namontovat i další funkční prvky jako například zastínění či zábradlí ? Tak věnujte pozornost inovativním řešením oken, která přináší komplexní objektová řešení výplní otvorů pro nízkoenergetickou a pasivní výstavbu! Kotvení prvků do zateplené fasády Na každou fasádu je nutné zavěsit řadu prvků, např.


Bezkonkurenční, třípolohový sušák na plastová okna. Tento produkt je vyroben s délkou ramene 8mm a má povrchovou úpravu komaxit. K dostání v bílé, nebo jakékoli barvě dle normy RAL. Originální je rovněž uchycení prádelní šňůry pomocí hliníkových čepů.


Zaměřujeme se na obklady fasá obklady soklů, půdní schody, okenní parapety, vchodové stříšky, interiérové obklady, nerezové zábradlí, plastové palubky, oplocení či umělé živé ploty. Madla zábradlí koupit o objednat u OBI.

OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20. Zároveň využijete jako předokenní zahrádku.


Zahrádku nenatíráte barvou. Rozkvetlé“ okenní parapety - k čemu jsou zábrany květinových truhlíků určeny? Především spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.


Jsme stavebniny specializující se na dokončovací práce na stavbě. Popis:Stavitelný parapetní držák truhlíků do šířky cm. Držák je vyroben z vysoce. Vyrábíme na míru kované ploty, brány, okenní mříže, venkovní a balkonové zábradlí, atd.


Pomůžeme Vám vybrat nejvhodnější zpracování Vašeho návrhu nebo Vám návrh dle Vašich představ sami připravíme. Pro více informací nám napište prostřednictvím formuláře, e-mailu, online chatu anebo nám zavolejte. Klempříské a zámečnické práce pro soukromé osoby i jako subdodávky pro stavební firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky