úterý 21. srpna 2018

Umyvadlo venkovní

Přenosné, připojení vody zahradní hadicí. Litinové zahradní umyvadlo na zeď zvýší Váš komfort při pobytu na zahradě. Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo, které připevníte do plotu z tvarovek.


Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny.

Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pokud potřebujete vědět, jak umyvadlo připevnit, jste tu správně. S video návodem z projektové dílny HORNBACH to zvládnete! A navíc můžete na vlastní oči vidět, jak se to dělá.


Vodovodní kohoutek pro zahradní umyvadlo 1se stříbrnou patinou. Skladem 52Kč včetně DPH 43Kč.

V katalogu nemáme podrobnější informace o zahradní umyvadlo. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Kamenná umyvadla nejsou určená pro venkovní prostředí. Nejsou totiž odolná mrazu. Kamenné umyvadlo si dnes může dovolit již naprosto každý.


Prozkoumejte tedy naši nabídku a zjistíte, že ceny začínají Nevěříte? Podle použité kamenné drti se dosahuje různé hrubosti a barevnosti povrchu. Případně můžeme vyrobit i hladké provedení, povrch betonu není vymývaný, ale hladký v šedé barvě. Umyvadlo venkovní UUmyvadlo venkovní , kovové, bronzová patina. Rozměr umyvadla je 76xcm.


Součástí je vodovodní kohoutek,výpustní koleno a šroubení pro nasazení hadice - viz FOTOGALERIE. Aby umyvadlo neplnilo jen estetickou funkci, můžete na kohoutek připojit zahradní hadici a odpad vyřešit napojením do běžné kanalizace nebo do trativodu. Jak napojit zahradní umyvadlo , si přečtěte v tomto článku na našem blogu.


Zahradní umyvadlo je vyrobeno z pěti snadno sestavitelných betonových dílů. V ceně dodávaného kompletu je kohout, vpusť a zátka.

Ozdobný mosazný kohoutek 58Kč. Odpad k litinovému umyvadlu - FEJK, FEJK II, NETREBA 29Kč. DIONIZ plastové zahradní umyvadlo - imitace stříbro (v.x š.x h.25cm), váha 5kg Nástěnné umyvadlo s barokním motivem vhodné do zahrady nebo vinného sklípku, je vyrobeno z polyethylenu, věrná imitace kovového materiálu stříbra, je snadno udržovatelném odolné, nárazuvzdorné, UV stabilní, mrazuv.


Já osobně hledám radu, kde se dá koupit umyvadlo či dřez, v podstatě estetická nádoba, ve které lze omývat zeleninu ze zahrady, ruce, případně holínky, svod bude do septiku a trativodu, přívod vody je na venkovní stěně. Jedná se mi o sehnání ne keramického umyvadla, či nerez dřezu pro interiér, ale pro zahradní exteriér. Venkovní umyvadlo je bezesporu užitečná věc. Přidej svůj komentář nebo dotaz.


Je možná i jiná barva patiny, případně pouze v černé barvě. Velké masivní litinové dekorativní umyvadlo vhodné jak pro venkovní , tak pro vnitřní použití. Věrný starožitný vzhled.


Ve spodu je odnimatelný kryt pro zakrytí odpadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky