středa 29. srpna 2018

Zastínění zasklené lodžie

Zastínění lodžie tak ,aby ke spokojenosti opravdu fungovalo není jednoduché, běžně se řeší osazením volně visících ať už horizontálních nebo vertikálních žaluzií bez jakékoli fixace spodku, tudíž již při sebemenší větru se žaluzie rozhoupe , šustí , jenom zlobí, ale hlavně neplní svoji funkci. Lodžie bude chráněna před povětrnostními vlivy a zvýší se bezpečnost objektu. Balkonové rolety můžeme podle použitých materiálů rozdělit na vnitřní a venkovní.


Zobrazte si kontakt na poptávajícího a získejte tuto zakázku. Kontakt obsahuje ověřený e-mail a telefonní kontakt přímo na poptávajícího. Bude se zasklívat lodžie , která je směrem na východ.

Je tam kuchyně a obývák. Uvažovala jsem buď o vertikálnách žaluziích a nebo a japonské stěně. Při statickém návrhu konstrukce zábradlí zasklené lodžie musí být zohledněno i nemalé klimatické zatížení větrem, které musí zábradlí po uzavření lodžie bezpečně přenést, včetně zatížení nejméně z poloviny zasklené plochy nad zábradlím. Je nutno poznamenat, že standardně navržené zábradlí dle platných norem rezervu únosnosti, popř.


My máme vertikalni blankytne modre, bilou jsem nechtela kvuli choulostivosti a ty kremove a bezove jak pises mi připadají uz rovnou jako zasle, takže jsem nechala. Dobrý den, vážení čtenáři, chtěla bych Vás tímto poprosit o radu. Zakoupila jsem si garsonku se zasklenou lodžií,která je umítěna na jihozápadní straně.


Není divu, že zasklívání lodžií je hitem posledních let.

Instalace zasklení lodžie přitom podléhá pouhému ,,ohlášení“ na místně příslušném stavebním úřadu. Jaké změny pocítíte po zasklení lodžie Po zasklení lodžie či balkónu bude v bytě méně hluku, což zvýší příjemný pocit soukromí. Tato paní měla v zasklené lodžii roky teplotu přes padesát stupňů, vyzkoušela snad všechny druhy vnitřního zastínění – viz foto, ale nikdy se jí nepodařilo eliminovat tyto „TROPY “ v lodžii. Takže to zastínění je nutný už teď. Nevím jestli nebude lítat i ten závěs, který by tam případně byl.


Nebo jestli nebude dělat moc velký dusno, když jím tu lodžii přivřu. V létě se lodžie silně přehřívá (JZ orientace) a ohřívá i přilehlý pokoj. Ideální by byly asi venkovní zastínění, ale obávám se že to nepůjde realizovat. Pak tedy nějaké polo-interiérové zasklení, kterému nevadí obšas zmoknout a také vítr.


Jak využít prostor zasklené lodžie. Bydlíte-li v paneláku, určitě jste rádi, že máte alespoň balkón nebo lodžii. Získáte tak kousek místa navíc.


Lodžie je osazena u stropu horním, rozdvojeným kolejničkovým vedením. Spodní vedení je uchyceno na zábradlí. Mezi těmito vedeními se na kolečkách posouvají skla tl. Skla jsou tvrzená, osazena v profilech nahoře a dole. Skleněné panely nevyžadují zvláštní údržbu, pouze bývá doporučováno občas (cca 1x ročně) namazat pojezdová kolečka silikonovým olejem.


V první řadě je třeba si uvědomit, že zasklená lodžie je primárně považována za nevytápěný prostor.

Obzvláště v letních horkých měsících oceníme kvalitní zastínění zasklené lodžie nebo velkých oken. Právě při tropických dnech jimi vniká do bytu sluneční svit, a ten teplotu uvnitř zvedá hned o několik stupňů. Soustředit bychom se v horkém počasí měli na účinné větrání a dostatečné zastínění. Příslušenství pro zasklené balkony Nabízíme prodej a montáže kompletního příslušenství pro ZASKLENÉ balkony, lodžie nebo do interiérů. NA PRÁDLO a siťovou ochranu proti hmyzu.


Uvažujete o rozšíření svého obytného prostoru? Vytvořte si vlastní zimní zahradu, nechte si zasklít balkón či lodžii. Zasklení balkónů a lodžií. Nedělejte z lodžie sklad.


Chcete-li dát své zasklené lodžii praktický smysl a zabydlet ji, zvažte, co na ni dáte. Vykliďte veškeré haraburdí, kola a nepotřebný nábytek dejte raději do sklepa a vytvořte si z lodžie příjemný prostor, který vás bude lákat a kam se budete těšit. I když je to na první pohled jen nepraktická „nudle“, můžete z ní vytvořit místo pro příjemný odpočinek, klidný prostor, kde si přečtete knihu a vypijete dobrou kávu. I když lodžie nebo balkón přísluší k vašemu bytu, nemůžete si na nich dělat tak úplně všechno, co chcete. O markýzu se vám může starat čidlo a elektrický pohon Markýzu můžete ovládat manuálně, není to nic složitého a vysunout a zasunout stínění dokážete bez námahy.


Systém je před vlastní montáží zkompletován, montáž se provádí z vnitřní strany lodžie připevnění na stávající konstrukci lodžie a zábradlí se provádí ocelovými nebo nylonovými kotvami do betonu a cihel připevnění na ocelový nosník pomocí šroubů do oceli. Nevýhody zasklené lodžie Jako vše má i zasklená lodžie nevýhody. K předním negativům patří zvýšené riziko vzniku plísní. Na skle totiž může kondenzovat voda, což zvyšuje vlhkost v prostoru lodžie. To se týká především těch lo.


Možnost poskytnutí slevy až. Bližší informace při objednání zaměření lodžie. Zaměření provádíme zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky