pondělí 8. října 2018

Zastřešení kruhového bazénu

Chcete zastřešení kruhového bazénu ? Objednejte si zakrytí bazénu na míru! Máme pro vás komplexní systém moderního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů. Prodlužte si dobu koupání ve vašem bazénu díky bazénovému.


Díky zastřešení bazénu ušetříte čas a náklady na jeho čištění a ohřev.

Zároveň si budete moci užívat příjemného a bezpečného koupání. Samozřejmě můžete upravit podklad okolo bazénu a pořídit si na něj zastřešení pro kruhové zapuštěné bazény nebo na kruhový bazén dát po vybudování kolejových pásů klasické zastřešení obdélníkového půdorysu. Tato zastřešení za - tisíc vyrobit prostě nelze. V našem sortimentu najdete zastřešení bazénu klasické, moderní nízké, vysoké podchozí, zastřešení ke zdi, model lokomotiva a zastřešení s atypickými rozměry.


Aktuálně Vylepšili jsme rozšířenou verzi online kalkulátoru a vy tak můžete jednoduchou cestou zjistit cenu u pěti modelů zastřešení bazénu zde. Pokud hledáte tato zastřešení za zlomek této ceny, neztrácejte čas, žádného výrobce nenajdete. Více můžete také najít v článku o zastřešování kruhových bazénů.

Realizujeme rekonstrukce bazénů, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, montáže, zastřešení a zakrytí bazénů. S bazény dodáváme širokou škálu bazénového příslušenství. Rádi se s vámi setkáme v Bazénovém Centru Kolín, kde ukážeme a vysvětlíme možnosti realizace vašeho bazénu.


Víceúčelové zastřešení lze využít pro příjemná posezení na vaší zahradě a mnoho dalších příležitostí. Poctivý český výrobek nabízíme již let, stále ze stejných – kvalitních materiálů, bez ústupků v kvalitě výrobku! Zastřešeni kulatého bazénu je plně funkční a má mnoho výhod. I prvním našim zákazníkům TROPIKO stále slouží. Všechny typy zastřešení jsou vyráběny na zakázku přesně podle Vašeho přání a potřeby.


Při výrobě jsou použity pouze kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost a bezpečnost používání zastřešení bazénu. Lamelové zakrytí bazénu Lamelové zakrytí bazénů, neboli bazénová roleta je určena k ochraně obsahu bazénů proti vnikání nečistot, pádu zvířat, úniku tepla (snížení spotřeby energie potřebné k ohřevu vody) a k zajištění prodloužení sezóny koupání u venkovních bazénů. V základním provedení je zastřešení typu AZURE vybaveno pochozí pojezdovou dráhou AZURE 1 odstupňovanou pro jednosměrné posouvání segmentů. Teplota v bazénu je náhle až o stupňů vyšší. Jedním typem krytí, o kterém se budeme bavit, je zastřešení s kovovou posuvnou konsktrukcí.


Její systém spočívá v půlkruzích a posuvných lištách, které umožní s pokrytím manipulovat a bazén pak připomíná jakousi kopuli. Dají se integorvat i pantové dveře.

Mám dotaz celou zimu jsme měli na bazénu plachtu, aby nám do něho nepadal přes zimu bordel. Voda sice pěkná čistá, ale plachta se moc nepřesvědčila. Problém byl sníh i voda když se ná ni držela. Plachtu jsme neměli položenou na vodě, ale pomocí kolíku uchycenou kolem bazénu. Jak máte vyřešeno vy zakrytí kruhového bazénu.


Je úplně zapuštěn do země. Odsuvné obloukové zastřešení bazénu je tvořeno několika posuvnými díly ve tvaru kruhového oblouku. Jednotlivé díly se posouvají po pojezdové dráze. Popis: levné zastřešení. Ahoj, sháním dodavatele zastřešení nadzemního, kruhového bazénu o průměru m, včetně montáže.


Poraďte mi solidní firmu, která se tímto zabývá. Celohliníková konstrukce s povrchovou úpravou Komaxit ve více odstínech (až 2odstínů vzorkovníku RAL).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky