středa 11. února 2015

Koupaliště dačice

Návštěvníci mají možnost využít plavecký a rekreační bazén s divokou řekou, masážními lavicemi a chrliči. Dominantou koupaliště je třídráhová skluzavka a tobogán. Nejmenší mohou využít dětské brouzdaliště se skluzy a stříkajícím nosorožcem. Voda v koupališti je vyhřívaná. Areál nabízí možnost občerstvení a sportovního vyžití pro všechny generace.


Vstupné na koupaliště: Vstupné je možné zaplatit hotově nebo platební kartou, použití atrakcí je zahrnuto v ceně, aktuální ceník na letošní lezónu naleznete v tomto odkazu. Návštěvníkům je k dispozici plavecký bazén o délce metrů se čtyřmi drahami a rekreační bazén s atrakcemi jako divoká řeka, masážní lavice a. Některá sportoviště jsou sezónní, jiná máte možnost navštívit celoročně. Při vstupu který byl 30. Krásné prostředí super areál.


Dačice na Jindřichohradecku. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Provozujeme bezbariérové koupaliště. Víceúčelová část se skládá z metrového čtyřdráhového a rekreačního bazénu.


Součástí je divoká řeka, masážní lavice, vodní hřib, chrlič, metrů dlouhý tobogán a metrů dlouhá třídráhová skluzavka. Advanced search (Pets, pool, internet,) You do not have time to search? Staré Město pod Landštejnem - Srdce České Kanady. Hlavní příjezd je z Hradecké ulice (výpadovka na Jindřichův Hradec). Koupalistě, zámek nebo Rockfest?


Ať už se jedná o koupaliště (aquapark), zámek, letecké. Návštěvníci koupaliště mohou využít plavecký bazén s divokou řekou, masážními lavicemi a chrliči. Areál s vyhřívanou vodou, možností občerstvení a sportovního vyžití je určen pro všechny generace. By continuing to use our site, you accept the use of our cookies as described in our privacy policy and cookie policy. Na své si zde přijdou vyznavači pěší turistiky, cykloturisté i obdivovatelé historických objektů.


Region je bohatý na památky z renesančního a barokního období. Setkáte se u nás s vodními mlýny, starobylými kostely a kláštery, poutními místy, zámky i zámečky a židovskými hřbitovy. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.


Plavecký bazén a venkovní aquapark Jindřichův Hradec. Bazén Rošického Jihlava. K bílému porcelánu s potiskem dostanete při zakoupení malý balíček cukru zdarma. Naše firma nabízí výrobu nerezových bazénů pro vnější i vnitřní využití a také kompletní realizaci wellness a zakázkovou výrobu na klíč. Areál se skládá z několika bazénů včetně dětského.


Součástí rekreačního bazénu je divoká řeka, masážní lavice, vodní hřib, vodní chrlič, 50m. Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed.


Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky