čtvrtek 5. února 2015

Obrubník záhonu

Ohraničení záhonu neslouží pouze jako okrasný prvek. Díky ohraničení záhonu zůstane hlína na svém místě. Jestliže dáváte přednost životnosti před vzhledem, pak plastový obrubník bude pro vás to pravé. Pokud je tomu naopak, doporučíme vám dřevěné ohraničení záhonu, případně dřevěnou minipalisádu. Kameny nyní umístěte podél natažené šňůry do betonového lože a zatlučte je gumovým kladivem, přitom je vždy udržujte podél šňůry.


Usazení kamenů zajistiěte bočními betonovými podpěrami.

Beton nechte tuhnout do té doby, dokud nebude obrubník stabilní. Obrubník zahradní a záhonový. Krajník bílý (šedý) Palisády. Materiál na výrobu obrubníků. Dřevěný obrubník k záhonu - ZO.


K č bez DPH (4Kč s DPH) Vertikální záhon - ZO. Při práci na Vaší zahradě budete jistě potřebovat i kvalitní zahradní nářadí. Palisádový obrubník vám moderně, efektivně a nesmírně atraktivně oddělí jakoukoliv soukromou či veřejnou plochu.

Palisády dokonale poslouží k jednoduchému, a přesto atraktivnímu zakončení vydlážděné plochy. Na problém s nerovností. Zahradní pojezdový obrubník, palisáda 5m tmavě hnědá Velmi praktický a estetický obrubník, kterým velmi snadno oddělíte travnatý povrch od ostatních části Vaší zahrady.


Zasaďte obrubník do připravené rýhy tak, aby profil s dvěma kotvami na spodním okraji obrubníku byl směrem do okrasného záhonu, ze strany trávníku bude protilehlá kotva pouze jedna. Zahradní obrubník vhodný k ohraničení záhonů, chodníků, trávníků apod. To sa Vám páči: Kvalitny obrubnik.


Tieto obrubniky som pouzil v celej zahrade, pouzil som takmer 80ks, su pekne spracovane, neolamuju sa tak lahko ako od inych vyrobcov. Vybrané typy zahradních obrubníků. Délka obrubníku je jeden metr. V konstrukční části obrubníku je možno vést jednoduchou zahradní elektroinstalaci případně vodoinstalaci.


Stratený obrubník mm. Plastové palisády a obruby trávnikov. Cena: € € skladom. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Toto zboží Vám bude dodáno spedič. Betonový obrubník můžete také vybírat z různého barevného provedení.


Cihly se skvěle hodí k venkovské zahradě.

Používá se k ohraničení záhonů, chodníků, trávníků apod. Zabraňuje přemnožení, šíření a přerůstání trávy, kořenů a plevele. Zvolte ideální obrubník pro svou zahradu. Ploty, ať už živé či jakékoli jiné, ohraničují zahrady většinou zvenčí. Nejžádanějším produktem z této kategorie je BEST - PARKAN, klasický a všem známý parkový obrubník , který nabízíme hned v několika barevných variantách.


Nově nabízíme tento metrový obrubník také ve výšce cm. Porovnání cen obrubnik zahonu , srovnání cen obrubnik zahonu na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky