neděle 8. února 2015

Sibiřský smrk

Smrk sibiřský je v Rusku důležitým hospodářským stromem. Dřevo se využívá ke stavebním účelům a na výrobu celulózy. Z jehličí se vyrábí smrkové pivo.


Vysazuje se v ochranných pásech lesů a podél cest, význam má též v sadovnictví. Je vyroben z vysoce kvalitního PVC zelené barvy světlejšího odstínu. Díky jednoduchému vzhledu, který má tento stromeček, ho můžete se svou rodinou doma dozdobit podle vlastních představ a hodit se na něj budou zajisté ozdoby všech tvarů a velikostí.

Náš smrk ztepilý má proti severskému smrku navíc nevýhodu, že je mnohem savější a je nutné ho povrchově upravovat. Venkovní palubky ze severského smrku jsou naproti tomu dražší. I při výběru smrkové fasády je potřeba pečlivě zvažovat a dobře počítat. Sibiřský smrk patří mezi nejprodávanější stromky v našem e-shopu.


Palubky z borovice a ze smrku. Je zcela k nerozeznání od živého smrku. Dřevo od pradávna sloužilo jako nádherný stavební materiál pro výrobu nejrozličnějších prvků, počínaje součástmi.


Narodny eposu popisují sibiřský modřin jako nejstarší a věčně mladí, mnoho let živý organismus. Síla a krásná se nachází v cyklickém procesu věčné obnovy.

Dubové řezivo neomítané. Smrk (Picea) je bohatě zastoupený rod stromů, výjimečně keřů z čeledi borovicovité. Patří do něho dle různých pojetí až druhů rostoucích v chladných a mírných oblastech severní polokoule. Sibiřské dřevo ze smrku a borovice vyniká pevností a dlouho životností.


Jedná se o stabilní dřevo, které je odolné vůči vnějším vlivům, a hodí se. Vzorník obsahuje reálné vzorky terasových desek dřevin sibiřský modřín, sibiřský smrk , thermowood. Výběr správné dřeviny je tak mnohem jednodušší. Kotvení terasových prken lze viditelným i neviditelným způsobem.


Jeho jehličí je tvrdé, i hmatem působí velmi přirozeně. Nejvhodnější způsoby montáže naleznete v montážním návodu. Zaručujeme nejnižší ceny v ČR.


Smrk je nejčastější zastoupena dřevina v českých lesích. Nejlevnější variantou na dřevěnou fasádu jsou měkké dřeviny – sibiřský nebo červený smrk. Z domácích tvrdých dřevin je populární hlavně akát. Do cenově vyšší kategorie, ale s dlouhou životností, patří různé exotické dřeviny jako massaranduba nebo ipe. U tepelně upraveného termodřeva se nejčastěji používá sibiřský smrk , borovice nebo jasan.


Nabízíme v kvalitě, která je vhodná především pro chalupy a chaty kde se předpokládá minimální využívání terasy tzv. Zajímavosti ze světa rostlin.

Katalog rostlin s vyhledáváním jednotlivých druhů. Rezervace, chráněná území a jiné významné botanické lokality. Liší se hlavně kratšími, matně zelenými jehlicemi, rezavě žláznatě chlupatými letorosty a šiškami s celokrajnými a zaokrouhlenými šupinami.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sibiřský modřín je vysoce kvalitní dřevina, pocházející ze severních částí Sibiře.


Vyníká svou vysokou odolností proti všem povětrnostím vlivům a zaručuje dlouhou životnost. U nás se můžete spolehnout, že se jedná o pravý sibiřský modřín, což Vám na vyžádání můžeme potvrdit oficiálním certifikátem o původu dřeva. Modřínové palubky na odvětrávanou fasádu či podlahu nakupte u odborníka na palubky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky