pondělí 9. února 2015

Solární čerpadlo do jezírka

Aby si citlivý biosystém jezírka udržel rovnováhu, voda se v něm musí trochu hýbat. A právě k tomu jsou ideální vodotrysky a fontánky. Kromě toho vnesou do zahrady živou atmosféru.


Sada obsahuje W solární panel. Aby zařízení správně fungovalo, obsahuje solární panel s fotovoltaickou plochou, která i během zamračených dnů zajistí dostatek energie pro provoz čerpadla.

Kompletní specifikace Jezírkové čerpadlo solární. Lze jednoduše nastavit bez nutnosti zapojení baterií nebo elektroinstalace. Vysoce kvalitní krystalický solární modul, vestavěný do hliníkového rámu. Vhodné pro vodní nádrž 2-m3. Hodnotné ponorné čerpadlo s elektrickým pohonem ze solárního panelu.


Vzduchová hadice je umístěna vespod jezera a ví. Při rozhodování, které že čerpadlo do jezírka vybrat, budete muset zvážit i problematiku výšky výtlaku, která je dána výškou, do níž máte v plánu vodu dočerpat, přičemž větší výšky znamenají méně přečerpané vody při stejném výkonu.

V v sadě se solárním panelem, baterií a dálkovým. Nevíte, jaké čerpadlo je vhodné do Vašeho zahradního jezírka ? Kvalitní a spolehlivá jezírková čerpadla zajišťují cirkulaci systému a provoz všech vodních prvků. Pokud požadujete určitý výkon nebo výrobce , kladete důraz na výtlak čerpadla či chcete zobrazit pouze jezírková čerpadla v určité ceně využijte parametrický filtr. Dodání obvykledo týdne Obj.


LE akumulátor Vodní čerpadlo , poháněné solární energií, s nástavcem na rozstřikování vody do fontán a zahradních rybníků. Maximální čerpací výkon 5litrů vody za hodinu. Pontec PondoSolar 1(jezírkové čerpadlo na solární pohon) Fontánový set PondoSolar 1nevyžaduje žádné elektrické připojení.


Vodotrysk do jezírka již nebude omezen podmračenou oblohou či západem slunce. Krásná a osvětlená fontána potěší oko i ve večerních hodinách. Výška výstřiku může dosáhnout až cm.


Specialista na zahradní jezírka a jejich údržbu. Základní solární sestava pro určená pro filtraci jezírek. V čerpadlo vyniká bezpečností a hodí se zejména pro koupací jezírka.


Aquamax Eco Premium zajišťuje efektivní pohyb vody ve více zónách v. Akumulátory nejsou dobíjeny.

Z d ůvodu vyššího provozního nap ětí je v režimu nap římo bez akumulátor na výstupu čerpadla vyšší než v režimu akumulátor. Stačí pouze položit na dno jezírka a při slunečním svitu okamžitě pracuje. Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní.


Cena produktu bez dopravy Na dotaz. Solární panel i čerpadlo jsou vypnuté. Potřebujete spíše fontánové čerpadlo na elektřinu , nebo plovoucí solární fontánu ? Kromě připojení k filtračním systémům, slouží čerpadla v jezírku také pro vytváření fontánových efektů, vodopádů, potůčků a provzdušnění vody. Vyberte si solární fontánkové čerpadlo do svého jezírka.


Nechcete-li ji mít neustále pod proudem, jste ve správné kategorii. Uložte čerpadlo co nejhlouběji do jezírka. Díky tomu bude čerpadlo tlačit do filtrace co nejvíc špinavé vody a vaše jezírko bude čistší.


Přineste pohyb do vašeho zahradního jezírka ! Průtokové solární čerpadlo napojitelné na V solární systém nebo na solární panel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky