pátek 6. února 2015

Stínící tkanina na plot 90

Kaufe im Preisvergleich bei idealo. Stnící tkanina je snadno a rychle nainstalovatelná. Díky tomu brání před zvědavými pohledy kolemjdoucích.


Druhotným použitím může být stínění skleníků, záhonů, pergol a dalších zahradních elementů. Stínicí tkanina na plot š.

Tkanina se zesílenými okraji. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Vhodná pro všechny typy oplocení.


Nejkvalitnější stínící tkanina na plot na trhu. Skvělý prvek na ochranu Vašeho soukromí. Slouží jako dočasné řešení k zachování soukromí na vašem pozemku, než keře vysazené kolem plotu dosáhnou potřebné výšky a převezmou funkci ochrany soukromí. Do bm dodáváme stínící tkaninu vždy v jednom kuse.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Ideální pro vytvoření soukromí na zahradě, terase nebo balkoně. Síť na oplocení zelená stínění. Dvojitá vazba a přesná tkanina z ní dělá top produkt ve své třídě. Vyniká dlouhodobou životností.


Vysoce kvalitní stínící tkanina je vyrobena z lehkého HDPE, velmi odolná proti UV záření s dlouhou životností. V sezóně jaro léto zvaná stínící tkanina v sezóně podzim zima zvaná proti zvedavym sousedům stínící tkanina na plot stín 1. Sítě jsou výborné k oddělení. STÍNÍCÍ TKANINA - stínící úplet - stínící tkanina na plot. Výhodou je snadná a rychlá instalace.


Velmi odolná stínící síť na plot. Elegantní šedé provedení. Bradas stínící tkanina x m. UV stabilizovaná Kvalitní zastínění Gramáž. K pletivu se připevňuje vázacím zeleným. U nás najdete velký výběr stínící tkaniny na ploty za nejlepší ceny!


Poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením. Navíc je vysoce chemicky odolný.

Oproti přírodním materiálům ( rákos, bambus ), které se používá pro stejný účel, mají sítě z HDPE mnohonásobně vyšší životnost. Umělý živý plot a rohože na plot Příslušenství k zastínění plotů Plastové plotovky, hranoly, kůly, zatravňovací dlažba TRANSFORM - odstávka výroby 22. Dakota Upevňovací klip pro stínící tkaniny- Vystaveno (3x) Upevňovací klipy pro stínící tkaniny pro podkla. Montáž možná na různé ploty.


Síť je v obou podélných okrajích vyztužena zesílenými pásy útku 2x15mm pro bezpečné upevnění vázacími pásky. Vedle zelených stínících sítí dodáváme také sítě PloteS s stínivostí v barvě pískové. Cena i rozměry jsou stejné jako u zelené tkaniny.


Zelené stínící sítě s stínivostí. V naší nabídce naleznete také síťovinu s nižší, stínivostí. Tato tkanina je vhodná k přístínění zahrady, skleníků, apod. Zelená stínící tkanina na plot Soleado PRO se zastíněním Vám. K vytvoření soukromí na terase, na zahradě, pod pergolou nebo na balkoně nabízíme široký sortiment zastiňovacích prostředků.


Prodám 25m černé stínící tkaniny na plot , výška 150cm za 50- Kč a 25m černé stínící tkaniny na plot. Kč Lovosice - Litoměřice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky