čtvrtek 24. března 2016

Motorový plotostřih

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Motorový plotostřih s celkovou délkou lišty 70cm. Maximální průměr střihu 22mm.


Motor o objemu 24cms jmenovitým výkonem 75kW.

Profesionální motorový plotostřih s celkovou délkou lišty 75cm. Pro běžné užití je vhodný elektrický či akumulátorový plotostřih. Motorové nůžky na živý plot dělají údržbu živých plotů snadnější. Plotostříhy Honda dovolí pracovat nezávisle na elektřině.


Plotostřihy pomůžou udržet Vaší zahradu a živý plot upravený. Prodloužená tyč náhonu umožňuje spolu s výklopným střižným nožem komfort i při nadstandardních pracích a tím zajišťuje i. Lišta je dlouhá 5mm, střižná kapacita je dlouhá. Nožnice na živý plot) Hodnotenie produktu:.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Specialista na zahradní a dílenskou techniku. Sekačky, křovinořezy, motorové pily, frézy a další sortiment pro dům, dílnu a zahradu.


Přesto, že se jedná o benzínový stroj, tak hmotnost se udržela na rozumných kg a nebrání tak pohodlnému užívání. Nůžky na živý plot s výkonným spalovacím motorem a délkou lišty cm. Stroj je vybaven výborným antivibračním systémem a natáčením rukojeti ve třech úhlech.


Technologie TIPGUARD zajišťuje dokonalou ochranu ostří. Potřebujete poradit s výběrem vhodného plotostřihu? Nevíte podle čeho zvolit ten správný na Va.


Polysyntetický olej se sníženou kouřivostí, speciálně vyvinutý pro dokonalé mazání vysokootáčkových dvoutaktních motorů. Pokud si přejete poradit zda si koupit elektrický či benzínový plotostřih (plotořez), poraďte se s našimi odbornými prodejci. Elektrický plotostřih HECHT 675. Zeptejte se Jaromíra, který pro vás testuje produkty, točí videa např. Je kombinací dobrého ergonomické.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tyto informace jsou sdíleny s našimi partnery. Komfort práce zvyšují i tlumiče vibrací.

Tento výkonný benzínový plotostřih s otočnou rukojetí je praktický pomocník pro úpravu živých plotů, okrasných stromků a keřů. Kvalitní výkonný 2taktní benzinový. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku.


Pokud tuto možnost máte, určitě jí využijte. Zjistíte tak, jaký model pro vás bude nejlepší. Benzínový plotostřih HCA-265ES-LW ECHO.


Práce s tímto strojem je mnohem snadnější, rychlejší a přesnější, než kdybyste používali klasické ruční nůžky. V nabídce máme ucelenou řadu, takže si u nás vyberete jak nůžky na živý plot pro každou zahradu, tak i profesionální plotové nůžky určené pro velké zahradní celky. Jsou pokračovatelem úspěšné řady dvoutaktních plotostřihů této české značky. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Informace, jak tyto stránky používáte, jsou. Hodí se tak pro úpravu větších ploch. IHNED k odeslání, u Vás již 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky