čtvrtek 31. března 2016

Obal na květináč

Keramický obal na květináč Mus Plant Pot Dark Grey Large. Kovový obal na květináč Bau Pot Small Dark Green. Hliněný obal na květináč Black. Obal na květiny Antique Zinc.


Plastový obal na květináč PATRICIE, matný, horní průměr 13cm, výška 1cm. Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy.

Doprava a montáž nejsou součástí uvedených cen. Květinové obaly TINO nabízíme v 9ti barvách, v různých velikostech. Vyberte si keramické květináče bílé. Designový doplněk, obal na květináč s potiskem.


Mixuj pestré barvy a potisky s optimistickým pohledem na svět. Květináč je vyroben z kortexinu (1 polyesterová tkanina (PES). Zasaďte si oblíbenou kytičku do keramického květináče od dánské značky Chic Antique v jedinečném starobylém stylu.


Levné květináče, obaly na květináče a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax.

Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu! Změříme výšku květináče a ustřihneme jeden dlouhý nebo (podle potřebného objemu) až dva pruhy papíru z tvrdé čtvrtky. Z pruhů naskládáme harmoniku.


Krakelace (popraskání) glazury je záměrná patina. Tento obal na květináč v podobě žabího krále s plechovým kyblíkem je vysoce kvalitní v přírodním vzhledu. Absolutní novinkou na našem trhu je obal FINEZIA, který obsahuje vnitřní nádobu pro sázení květin, tato nádoba se po osázení vloží do obalu.


Osázený obal vypadá velice esteticky a je moderním doplňkem ve vaší domácnosti. Po vysazení květiny se tato nádoba vloží do obalu. Při této variantě doporučujeme použít keramzit, který vytvoří drenážní vrstvu.


Tato vrstva zabrání případnému uhnívání kořenů při přelití. Další variantou je vložit květináč přímo do tohoto obalu, který tak bude sloužit jako miska na vodu. Tento velký obal na květináč vypadá dobře i bez rostlin: Ručně vyráběný obal je zhotovený z kvalitního, dekorativního splétaného polyetylenového vlákna.


Obaly MAGNOLIA lze využít nejen jako obal ale i pro přímou výsadbu květin tj. Nabízíme Vám v mnoha barevných variantách. Jedná se o novinku na českém trhu. Prozkoumejte nástěnku „ květináč “ uživatele ŠMOULINKA. Podívejte se na další nápady na téma Keramické výrobky, Sklenice a Fimo.


Jakou rostlinu do něj umístíte už je na vás.

Plechovka a hromada kolíčků na prádlo. Tak přesně to stačí ke zhotovení originálního obalu na malý květináč nebo svícínku. Pozor ovšem na bezpečnost. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Moderní plastový obal na květináč e Finezia je určený především pro vnitřní použití. Vyrobte si obal na květináč. Díky němu budou květiny pěkně sjednocené. Kupte si pytlík sádry a dejte se s našim návodem do výroby. Proměňte starý obal na květináč v nový doplněk, který se stane dominantou vánočně vyzdobeného interiéru.


Postačí vám k tomu obyčejné větvičky. Dno tvoří překližka, která je připevněna ke korpusu pomocí přírodního motouzu. Uvnitř obalu je plastová miska, aby nedošlo k promočení obalu.


Vysoký obal na květináč v moderním designu bude krásným doplňkem každé místnost, terasy i zahrady. Je vyrobený z plastu a vhodný pro květináčovou vložku o objemu l. Ozdobte si prostory s jedinečným obalem na květináč. Na výběr z více velikostí obalů na.


Vynikající pro uchování bylinek v hranatých plastových květináčích, s odměrkou pro optimální zavlažování. Použití: Do zavlažovacího obalu vložte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky