úterý 22. března 2016

Ruční tlakový postřikovač

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. PT-nádoba i mechanismus z. Jedná se o postřikovač s velmi výkonnou pumpou, mosaznou tryskou s plochým postřikovacím proudem. Tlakový postřikovač POLITA válec. Tento tlakový postřikovač určený pro alternativní použití, zejména pro průmyslové využití.


Mlžič Gloria typ 2Mlžič Gloria typ 2je. Gloria SprayPaint Compact nátěrový postřikovač. Maximální teplota vody je 40°C. Je vhodný pro ošetřování rostlin a různé dezinfekční práce. Přípustné je používání schválených tekutých hnojiv.


Robustní čerpadlo dosáhne potřebného pracovního. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Zádový tlakový postřikovač SOLO 4s nádrží na postřik o objemu l. Malý ruční tlakový postřikovač s nádobou na 5Lt kapaliny. Ministerstvo vnitra ČR nabízí kprodeji zahradní techniku zajištěnou vtrestním řízení. Odpovídá tomu také jeho objem, který má hodnotu litry.


Ten maximální může mít hodnotu barů. Ruční pístový postřikovač s manometrem. Stává se tak ideálním pomocníkem pro péči o rostliny na velkých zahradách. Objednávejte na Svarecky-obchod.


Profesionální pružné rukavice pro celodenní nošení. Díky dlani z viskozy a hřbetu ze. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Vážený zákazníku, děkujeme. Tento ruční tlakový postřikovač vybavený popruhem a nastavitelnou tryskou je vhodný zejména pro postřik rostlin, ale také např.


FLO je stabilní, rychle se rozvíjecí řada zahradnických potřeb. Je vybaven pístovým tlakoměrem s integrovaným bezpečnostním ventilem. Mosazná rozstřikovací trubka se. Objem nádoby činí litrů a výbava zahrnuje nastavitelnou trysku rozstřiku. Vhodný k použití venku zejména pro postřik rostlin k aplikaci chemického postřiku či tekutého hnojiva hnojením na list.


Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše. Malý příruční postřikovač je vhodný k postřiku rostlin vodou a jejich chemickému ošetření. PROTECO Garden ruční tlakový postřikovač 5L 10.


Možnost regulace rozstřiku tryskou, objem. Zalijete každý trávník a orosíte každou květinu, keř nebo. Označení nářadí logem Magg sebou přináší skvělou volbu pro všechny profesionální i poloprofesionální kutily z dílny ryze České společnosti.


MOSAZ Praktický ruční tlakový postřikovač s nádobkou o objemu 2l a mosaznou tryskou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky