středa 23. března 2016

Hecht sekačky

Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 4m 2. Jste příznivcem zahradnictví? HECHT 5- benzínová sekačka Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. Vhodné k sečení plochy do cca 4m 2. Garance nejnižší ceny na všechny sekačky Hecht.


Kompletní sortiment a informace.

Ihren Hecht ! Kaufe Insektenschutz Hecht im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Reklamní spot k sekačkám HECHT s elektrickým startérem. Dáváte přednost zavedeným evropským výrobcům před levným východem? Spolehlivost a minimum reklamací, to.


HECHT představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu. Výrobky HECHT se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou a především. V šasi sekačky je prostor pro dva 40V akumulátory (nejsou součástí dodávky).

Maximální doba práce s dvojicí 4Ah na jedno nabití. Sekačky bez elektrického, benzínového či akumulátorového pohonu. Výrobky, které fungují tak, že je musíte tlačit před sebou. Konstrukčně jde o velice lehká zařízení starající se o dokonalý střih trávníku.


Vzhledem k tomu, že pro jejich provoz je zapotřebí nutná dávka lidské síly, hodí se spíše k udržování malých zahradních ploch. Centrální nastavení výšky sečení lze měnit v rozsahu 25–mm. Sekačky na trávu HECHT skladem umíme doručit už v den objednávky!


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. We run HECHT subsidiaries in Slovakia, Poland and Hungary. Our group has around 6employees in countries. Our goal for the future is to bring more high quality ranges of products with individual customer approach, high level consulting with strong emphasis on sale and after sale service corresponding to the demands of the 21st.


Vybírejte si Sekačky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.

Elektrické sekačky Hecht mají z důvodu dosažení nízké váhy šasi plastové. Benzínové sekačky Hecht mají šasi je kovové. Obě verze jsou přitom velmi odolné a sekačky Hecht vám prostě vydrží, a nemusíte se u nich bát, že se za dva roky začne celá třást. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. V nabídce máme sekačky od výrobců GGP, WOLF-Garten a Oleo-Mac.


Sekačky , křovinořezy, motorové pily, frézy a další sortiment pro dům, dílnu a zahradu. Specialista na zahradní a dílenskou techniku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky