čtvrtek 24. března 2016

Masáže kuřim

Vzhledem k extrémní fyzické náročnosti této aplikace (pro maséra) masáž většinou nepřesahuje minut. Petr Blatný je projektem, který se zabývá odstraňováním chronické a akutní bolesti pohybového aparátu pomocí Dornovy Metody a následným posílen. Pomohu vám se změnou Osobní přístup ke každému Lepší kondice fyzická a psychická Můj cíl vaše spokojenost Vyberte si masáž Klasická švédská masáž Ruční lymfatická masáž Medová masáž Antice. Provádíme pedikúru mokrou, přístrojovou, estetickou.


Dále depilaci nohou horkým voskem, masáže a aroma zábaly celého těla a další služby.

Vítáme Vás na stránkách našeho masážního salónu. Naší specializací je rehabilitace dospělých. Léčebné techniky a masáže Již patnáct let se zabývám alternativní medicínou, akupresurou a fytoterapií.


A za své praxe musím uznat, že tyto metody fungují nejen rychle, ale hlavně dlouhodobě. Vracím se k vám opět na podzim a moc se na vás těším. Zvýhodněné relaxační balíčky.


Masáže a beauty programy.

Všechny procedury ve světě masáže Kuřim se soustřeďují především na uvolnění tělesného i psychického napětí. Další předností masáže je zmírnění bolesti hlavy, odstranění nespavosti a další. Dornova metoda, masáže , regenerace a fitness poradenství - MAREFIT Mgr. Petr Blatný, Kuřim Profesionální centrum terapie Dornovou metodou, masáží a outdoor. Díky svým blahodárným účinkům poskytují regeneraci a celkovou relaxaci bez rozdílu věku a pohlaví.


Maximální péče při masáži a po ní, masáže věnující se pohybovým a tělesným neduhům organismu, bolestivým stavům, rekonvalescenci, rekondičním masážím, Ceník platný ke dni 1. Skvělé místo pro sport i rekreaci je komplex Wellness Kuřim. Najdete zde moderní aquapark s několika bazény a tobogánem, fitness centrum, relaxační a regenerační procedury, masáže , beauty programy, dětský koutek a restauraci. Dobrý den, v současné době na stránkách intenzivně pracuji, proto jsou ještě některé informace neúplné. V případě potřeby mě můžete zastihnout na tel.


Děkuji všem :-) Veronika Marková. Nová nabídka Balíčků Služeb Vážení klienti. Solárium Kuřim Legionářská 587. Chuckies Pub Legionářská 587.


Přírodní produkty Kuřim Legionářská 232. Kamínek na zub Swarovski Kout 25.

Depilace Brno-Brazilská depilace - depilation Do. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Nabízíme relaxační masáže , tantrické a erotické masáže pro muže, ženy i páry s možností využití whirlpool, nebo sauny. K dispozici je bar s velkým.


Chodím na masáže pravidelně a vždy si je užívám jak relaxačně, tak i preventivně. Přát si zdraví nestačí,a proto se vždy těším, jakou masáž vyzkoušíme příště. Kuřim “Absolvovala jsem medovou masáž a b. Snažíme se masáže provádět tak, aby si při nich odpočinula i jejich mysl.


Trápí vás bolavá záda nebo jen chcete uvolnit nahromaděný stres a navodit pohodovou atmosféru?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky