středa 30. března 2016

Velké karlovice bazén

Hotels in Karlovice reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen!

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an.


Ve Velkých Karlovicích si můžete na koupališti užít tyto atrakce: velký bazén - skluzavka, masážní trysky, perličky. Malý bazén - vodní sloup, vodní ježek. Dále máte možnost navštívit přilehlou restauraci, diskotéku i bowling. Informační centrum je od koupaliště vzdáleno cca 3m.


Součástí wellness je bazén s vodními atrakcemi a dvě vnější vířivky, které je možné využít během celého roku.

Výhled z vířivky na okolní hory a přírodu je sám o sobě velkým zážitkem. Každý, kdo zavítá do našeho wellness centra, by neměl vynechat zážitkové sprchy, které jsou vhodné jak pro mladé, tak i pro seniory. Relaxační bazén s vodními atrakcemi, délka m, teplota 36°C. Dětský bazének s vodním hřibem, teplota vody 36°C.


Vybavení relaxačního bazénu: unikátní hydromasážní lavice - ergonomický tvar umožňuje maximální průchodnost trysek a tedy maximální masážní efekt, divoká řeka, jeskyně s masážními lavicemi, bubblery, kačení zobák. Termální bazény jsou součástí relaxačního centra v hotelu Horal. V prosklené hale s výhledem do údolí se nachází plavecký bazén s bublerem.


Bazén má rozměr 10x4m s hloubkou 3m. V prostoru bazénu je k dispozici sprcha, WC a malá šatna. Vyberte si z největší nabídky ubytováni.


Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. V Grandhotelu Tatra vás okouzlí atmosféra vysokohorského hotelu s individuálním přístupem ke klientovi, moderní vybavení a vysoký standard. Autobusová zastávka Velké Kralovice se nachází ve vzdálenosti km od hotelu. Pro hosty je připraveno parkoviště přímo u budovy hotelu. TERMÁLNÍ LÁZNĚ Velké Losiny se nachází v podhůří Jeseníků.


Lázeňský resort tvoří lázeňské hotely, wellness hotel a unikátní termální park. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.

Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí termálních bazénů ve Velkých Karlovicích. Koupaliště se nachází v centru obce u budovy základní školy. Velké Karlovice - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Obec Karlovice Obec je situována do údolí horského masívu Hrubého Jeseníku. Leží severozápadně od okresního města Bruntál, východně od Vrbna pod Pradědem. Stylová valašská dřevěnice a stodola na samotě ve Velkých Karlovicích – Jezerném, pod horou Soláň. Komfortní, celoročně obyvatelná chata s okrasnou zahradou a zapuštěným bazénem (x 9m) v blízkosti centra obce, přesto v klidné části. Na své si tady přijdou milovníci procházek přírodou, lyžování, cykloturistiky, vodních sportů i adrenalinu.


Za vidění stojí původní lidové domky ve vsi a okolí, v jednom z nich sídlí Karlovské muzeum. Najdete tu ještě zachovalé pastviny s menšími stády ovcí, najdete stavení v horách, kde se ještě dodnes hospodaří. Nabízíme ubytování v nových chalupách v centru Velkých Karlovic- Leskové. Objevíte tu své Valašsko, najdete si svá místa v krajině.


Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi. V létě grilování, turistika, cyklostezka vzdálená 100m, tenis, golf, koně, houbaření, dále u nás najdete masáže, vířivou vanu, altán s krbem, dětské hřiště, stolní tenis,trampolína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky