pondělí 28. března 2016

Vřetenová ruční sekačka

Ruční vřetenová sekačka, se kterou také neuděláte při jejím pořízení chybu, se jmenuje Gardena 400. Stejně jako všechny zahradní produkty této firmy i tato travní sekačka je vyrobena z kvalitních a trvanlivých materiálů a je skvěle zkonstruovaná. Navíc je s ní možné sekat všude, kde je spíše rovinatější terén – nejste závislí ani na proudu, ani na benzínu. GARDENA vřetenová sekačka 4je příznivá k životnímu prostředí a funguje bez elektrického proudu.


Princip fungování je jednoduchý: při tlačení. Pro vynikající kvalitu střihu je velmi vhodným doplňkem k rotační sekačce pro sečení „reprezentativních ploch, kde vyžadujeme perfektní a nízké zastřižení trávníku (např. předzahrádka, okolí vstupní brány či bazénu). Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Díky ručnímu pohonu tyto sekačky nevyžadují prakticky žádné vedlejší náklady na údržbu a navíc jsou velice šetrné k životnímu prostředí. Zpravidla jsou vybaveny dvěma kolečky, sekacím vřetenem a madlem. Výšku je možné nastavit v rozpětí 1–cm. Hmotnost sekačky je kg.


Jako ručně poháněná varianta je vřetenová sekačka od AL-KO nejvhodnější pro malé zahrady a přitom získáte anglický trávník přede dveřmi domu. Se svojí výjimečnou technikou sečení a kvalitním, zpevněným nožem posečou Váš trávník tak perfektně, jako byste ho zastřihli nůžkami. Krátce řečeno: Kdo si přeje mít sytý, hustý zelený trávník jako na golfovém hřišti, pořídí dobře s vřetenovou sekačkou. Snadný transport Snadné přenášení díky tvarovanému rámu (možnosti uchopení).


Popis: Jako nová, užívaná pouze jednu sezónu. Pokud nechcete sekačku vlastnit, starat se o její servis nebo uskladnění přes zimu nebo se nejprve potřebujete přesvědčit, že vřetenová sekačka je pro vás ten vhodný nástroj pro údržbu trávníku, pak je pro vás pronájem vhodné řešení. Elektrická strunová sekačka, strunovka. Pohodlná obouruční obsluha díky přídavné rukojeti, jednořádkový střih, automatický systém podavače Jog-line, vysoce kvalitní a nárazu odolná plastová konstrukce. Díky do šroubovice stočenému vřetenu s pěti bezkontaktními noži o síle mm má sekačka perfektní střih – trávu doslova stříhá.


Nože jsou umístěny v přesných rozestupech a pod určitým úhlem. Celé vřeteno se otáčí kolem horizontální osy. Vřetenová sekačka stébla trávy neseká, ale stříhá.


Druhou částí žacího ústrojí je spodní nůž (tzv. protiostří), který je umístěn pod vřetenem. Výška přední hrany tohoto nože od země udává výšku střihu. Je to ideální sekačka pro menší zahrady, kde je požadována vysoká úroveň sečení. Speciální pětinožové sekací vřeteno se postará o rovnoměrný a přesný střih Vašeho trávníku.


This feature is not available right now. Abychom vyhověli naším zákazníkům, poskytujeme na tuto sekačku kompletní záruční a pozáruční servis po celé ČR. K řešení servisních požadavků.


MTD RM 3Ideální pro malé trávníky a předzahrádky. Tichá, šetrná k životnímu prostředí a ekonomická. To jsou jen tři klíčové výhody naší.


Díky systému sečení, kdy je tráva spíše stříhána pomocí ostrých nožů, lze docílit výstavního trávníku. Každému majiteli trávníku určitě vytane na mysli následující otázka: „Čím a jak často mám sekat svůj trávník? Je nutné rozlišit, zda se ptá proto, že střihání trávy považuje za nutné zlo, či mu na trávníku a výsledku střihání záleží a nerad by větším časovým odstupem mezi dvěmi střiháními.


Pro ruční sekačky na trávu (1). Ruční sekačky na trávu koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky