pondělí 21. března 2016

Tlakové hadice na vodu

Skupina gumových hadíc určených na dopravu priemyselnej vody a vzduchu obsahuje hadice , ktoré sú najuniverzálnejšie a taktiež najviac používané. Hadice jsou vyztužené vysokopevnostním PES vláknem. Tlakové hadice na vzduch a vodu v různých délkách.


Dodáváme i vzduchové hadice s rychlospojkami pro připojení pneumatického nářadí. K hadicím lze doobjednat rychlospojky, vsuvky a další příslušenství, vše vyrobené v Německu. Vyrábíme i jednovrstvé průhledné hadice pro beztlakou přepravu vzduchu a vody.


Dále vyrábíme jednovrstvé hadice pro beztlakou přepravu benzínu. Certifikát na pitnou vodu dle norem EU. Hlavná stránka Gumové hadice Gumové hadice na vodu Gumová tlaková hadica na vodu. Magyar verzi ó English version Versiunea română Українська версія Russian version Slovenská verzia Srbija.


Vstup Registrácia Kontaktné údaje Dok. Pryžové, tlakové hadice na rozvod kapalin a stlačeného vzduchu. Disponují větší odolností nízkým i vyšším teplotám než plastové hadice. Výhoda gumových tlakových hadíc v porovnaní s plastovými je ich značná elasticita aj pri nízkych teplotách. V závislosti na vývoji domácího i zahraničního trhu došlo k užší specializaci a to především ve výrobě průmyslových hadic.


Postupně jsme ustoupili od produkce hobby výrobků, které nahradily produkty vyšší třídy a top kvality. Hadice na vodu se vyrábějí v černé barvě, výztuž tvoří ovin přízí. Jako výztuž jsou použity textilní vložky nebo nitěný ovin. Hadice se vyrábějí v průměrech od do 1mm. Tlakosací hadice na vodu a vzduch.


Další využití na vakuové pumpy, zemědělskou techniku, závlahové systémy, přečerpávání. Zploštitelná hadice pro kapaliny. Víceúčelová vysoce ohebná hadice s vysokou odolností povětrnostním vlivům, řadě chemikálií, vysokým teplotám, slunečnímu záření, ozónu a. Fagumit-voda-vzduch-0-6MPa. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím. Tlaková hadica FLEXI MFC Tlaková flexibilná.


Nabízíme tlakové nádoby s vakem, tlakové nádoby s membránou, kompletní vodárenské sestavy i výměnné díly. Ať už potřebujete flexibilní, zavlažovací, tlakové nebo sací hadice na vodu , technickou pryž či jakýkoliv spojovací materiál k hadicím, řešení vždy. Jsme specialisté na hadice všech typů a rozměrů, pryží, gumových podlahovin, příslušenství k hadicím a současně disponujeme vlastní výrobou hydraulických hadic. Náš sortiment obsahuje přes 25. Objem centrálního skladu v. Všechny tlakové nádoby na vodu pracují na stejném principu a liší se pouze technickým řešením.


U vybrané tlakové nádoby je třeba si překontrolovat max. Speciálním typem hadic v této skupině jsou tenkostěnné tlakové hadice, svinutelné na plocho bez tlak, používané obecně jako požární hadice, hadice na hydranty, zavlažovací hadice pro zemědělství a stavebnictví. Oplétané hadice s atestem na pitnou vodu. Slouží především k pružnému připojení u domácích vodáren, ale lze je úspěšně použít na jakékoliv propojení do maximální teploty °C. Výhodou týchto hadíc je veľmi jednoduchá manipulácia a montáž.


Umožňujú tiež čiastočné pohltenie hydraulických nárazov. Na hadice nesmie pôsobiť agresívne prostredie a látky spôsobujúce koróziu. Sú vhodné pre rozvody vody, vzduchu a neabrazívnych a neagrsívnych kvapalín s maximálnym tlakom bar a prevádzkovou teplotou maximálne °C. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Typ hadice na vodu Spirálová (smršťovací) hadice – je zakroucená do tvaru spirály, po použití se automaticky svine, díky čemuž je mimořádně skladná. Je ideální pro malé zahrady, balkóny, terasy a podobně. Pokud máte na zahradě hlubokou studnu nebo nádrž a rádi byste touto vodou, která je zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky