úterý 22. března 2016

Vari lucina 65 bubnová sekačka

Und vom Bäcker über den Friseur, den Zahnarzt, Gastronomie bis zum Einzelhandel! Lohnt sich ab Tassen pro Tag! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Mit unserem Preisvergleich sparen! This feature is not available right now.

Představení bubnové sekačky Lucina od české společnosti VARI naším odborníkem. Podrobně vám ukáže, jak funguje systém tohoto bubnového adaptéru a doporučí na jaký typ. Bubnová sekačka BDR-6Lucina je osazena motorem Honda GCV 190. Sečený porost je odhazován žacím diskem na stranu.


Dle šíře záběru má sekačka VARI jeden nebo dva žací disky. Ručně vedené bubnové sekačky VARI mají vlastní pojez výšku strniště je pevně dáno konstrukční výškou opěrného spodního disku většinou okolo 4cm. Osvědčený dvojitý disk VARI má.


Vari se přes ně jaksi přeplazí, hromádka tam zůstane a tráva okolo není tak pěkně posekaná.

Sekačka bubnová BDR-6Lucina host - xxx. Druhě věc, která mi někdy opravdu pijde krev, je pohon kol a zatáčení. Pro extrémní sečení lužních i horských luk byla vyvinuta zcela. Novinkou na trhu je bubnová sekačka BDR-620B LUCINA osazena motorem BS 8Series TM.


Výrobce Vari , prodej v sekci. Lucina Max jako bubnová sekačka se vyznačuje perfektním vyvážením pro práci na rovině i ve svahu, má pevnou nápravu, tuhý a odolný rám s HDG plechovým, červeně lakovaným asymetrickým krytem žacího disku, který umožňuje lepší navádění sekané vysoké trávy a její řádkování. Revoluční novinkou použitou. Kromě bubnové sekačky můžete Lucinu MaX dovybavit vyžínačem křovin, sněžným pluhem a pasivním zametacím kartáčem. Nyní přicházíme s adaptérem vyžínače křovin, další budou brzy následovat.


Novinkou letošního roku je MULTIFUNKČNÍ bubnová sekačka Lucina MaX – díky řadě funkčních adaptérů umožní celoroční použití. Novou Lucinou MaX určitě potěšíme majitele pozemků a nemovitostí, kteří takový univerzální stroj jistě MAXimálně využijí. Lucina MaX je stroj s kvalitními a ověřenými prvky, které od VARI očekáváte.


S touto sekačkou klidně posekáte jedno hektaový pozemek najednou bez odpočinku. Obsah palivové nádrže vám vydrží zhruba na minut intenzivního sečení. Motor se startuje pouhým stisknutím tlačítka.


Kaufe Vari Lucina im Preisvergleich bei idealo.

Rotační bubnová sekačka na vysokou trávu AGATHA DS 5B 4-taktní motor BRIGGS HP, pojez nože, záběr 5cm. Tlakové myčky benzínové Tlakové myčky hobby Tlakové myčky poloprofi Tlakové myčky profi bez ohřevu. Jedná se o rozšíření motorizace bubnových sekaček.


Navíc je třeba mít na paměti že je stroj multifunkční a je tedy možné doplni o další komponenty - mulčovač, sněžný pluh, pasivní kartáč. Inzerát byl odebran z oblíbených. Značka: Vari Motorová bubnová sekačka pro sekání vysoké trávy na rozhlelejších travních plochách. Multifunkční řešení sekačky nabízí možnost snadnou odpojit žací buben a nahradit jiným nástavcem jako jy vyžínač křovin (mulčovač) nebo sněhová radlice. Použita sezóny, 1 stav.


Její výhodou je multifunkčnost - odepínatelné příslušenství. VARI BDR-620B LUCINA MAX - bubnová sekačka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky