úterý 29. března 2016

Proutěný plot

Proč na plot dávat proutěný plot ? Proutěné ploty mají životnost až let. Na tuto otázku znají jistě správnou odpověď všichni majitelé drátěných plotů nebo dřevěných ohrad. Plot z neloupaného vrbového proutí V magazínu Víken deníku Právo, ze dne 17. Klášterní zahradě foto naší práce ve Vrchlabí - výplet altánu a proutěný tunel. Rákosový plot je možné použít na terasy, balkony, zahrady, aby vám vzniklo patřičné soukromí.


Velkou předností rákosového plotu je jeho nízká hmotnost. V soukromých domácnostech je obvyklé zděné území, které je chrání před neoprávněnými očima a nezvanými hosty. A dnes to nejčastěji platí dřevo. Lidé si instalují proutěné ploty také jako ochranu před sluncem, silným větrem nebo pokud mají v sousedství škaredou stavbu. Výhody proutěných plotů spočívají také v jednoduché údržbě, montáži, jakož i dlouhé životnosti.


Je vhodný jako zástěna pro každou zahradu, kde je potřeba nečo oddělit. Dřevo plotu je tlakově impregnované, aby byla zaručena delší trvanlivost dřeva. Objednejte si nový plot , zástěnu nebo plotový dílec on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme vše k odběru na jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Bude povýšit na dvoře, aby to zvláštní chuť. Pro stavbu plotu bude potřebovat minimálně materiálů. Po několika letech výstavby lze aktualizovat, a dekorativní plot potěší vás svou krásou i mimo ni. Jak proutěný plot s jejich rukama, jak vytvořit plotu sázce, musíme průměr asi cm.


Pro tyto účely, můžete si vzít, jako je borovice nebo dub( první možnost je levné, ale velmi odolné, a druhá - pevná, ale dražší), větve nebo větvičky réva, líska, vrba. This feature is not available right now. Vodorovný proutěný plot - nejběžnější typ, lze vyrobit z jakéhokoliv výše uvedeného materiálu. Tak plot je tkaná průchodem révy, tyče, desky, větve mezi předem svislými kolíky. Lískový plot vydrží bez jakýchkoli úprav pět let.


Mezi tím můžete sami vyplétat části lískovými pruty, a tak neustále obnovovat vzhled a funkci. Ale kdo chce, může po vyschnutí (3-měsíců) natřít pruty lněnou fermeží. Tím zvýší životnost asi na let. Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů plot. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Skvělým způsobem, jak ohraničit zahradu a zároveň ji také skrýt před okolním světem, je pořízení proutěného plotu. Někdy jsou dostačující také. Pro vyšší pevnost můžeme proutěné dílce montovat na stávající plot nebo na samostatnou konstrukci. Pokud jste se rozhodli mít na svém pozemku přírodní plot , ideálním řešením může být plot z vrbových prutů.


Před započetím práce na takovém plotě. Originální proutěný plot české výroby od Naplot. Třímetrový proutěný plot od Naplot. Nežli kupovat nový, můžeme plot vytvořit z toho, co zahrada dala – z lískových, olšových a vrbových proutků, z vlků, které zbyly po prořezávkách jabloní a hrušní. Jsou vzdušné, proto Váš plot ani při velkém poryvu větru nevyvrátí tak, jak se to mnohdy stává po instalaci stínících sítí na plot.


Plůtek z vrbového proutí pro okrasné zahrady. Lehké a pevné plastové sítě pro ochranu trávníku proti krtkům. Plot , který si upleteme z proutí, je na rozdíl od vysazovaných keřů do živých plotů, hotový velmi rychle – kolem menší zahrady ho dokážeme při troše šikovnosti vysadit i během víkendu.


Pletený plot zůstane stále v tenké linii, do šířky se nerozroste, a proto je vhodný i pro malé zahrádky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky