středa 30. března 2016

Prkna na terasu

Vybíráte prkna na terasu ? Tak to se vám bude hodit pár tipů, jak na to. Celoročně pak na ně působí různé povětrnostní vlivy. Dřevoplastová prkna na terasu.


Pro zvolené filtry nemáme bohužel v současné době nic v nabídce.

Upravte prosím svůj výběr. Prkna terasová z tvrdých dřevin se častěji vybírají pro montáž teras, bazénů, mansard a jiných venkovních staveb. Terasová prkna koupit o objednat u OBI. Ale při výběru podlahy na terasu se doporučuje vzít v úvahu doporučení profesionálů.


Kartáčovaná prkna Povrch prkna je jemně zbroušen a současně vykartáčován speciálním kartáčem, který vytvoří jemné drážky o různé šířce a hloubce vrypu s cílem dosáhnout nepravidelné struktury jako u dřeva. Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC. Ideální volba pro stavbu vaší terasy.


Odběr na našich prodejnách nebo zajistíme dopravu.

Dřevěná terasová prkna ve vysoké kvalitě. Dřevěnou terasu můžete použít k bazénům, pod pergoly, na balkóny, před zahrádky rodinných domů nebo na zahrádky k restauracím. Ceny dřevěných teras Oproti WPC terasám je cena nižší, ale je třeba počítat s náklady na její údržbu. Odolná prkna na terasu z akátového dřeva Akát je dřevina krásně zbarvená, s výraznou kresbou. Samozřejmostí je možnost tónování do požadovaného odstínu speciálními přírodními oleji dle Vašeho požadavku.


Prkna na terasu vyrobená z těchto dřevin bude ozdobou Vaší zahrady! Využijte je i pro estetické řešení dalších venkovních ploch kolem domů, bazénu či tvorbě nejrůznějších chodníčků na své zahradě. Zvolte takovou terasu , která vyhoví požadavkům na umístění a vzhled.


STAR WPC terasa s drážkovaným povrchem a vyšší ochranou proti uklouznutí. V barevných provedeních. Vlastnosti dřeviny: Mimořádně smolnatá, s velkou koncentrací klovatiny v dřevině, s výraznou strukturou letokruhů. Je pro ní typické velký počet suků.


Všechna prkna do jednoho jsou opatřena protiskluzovou vrstvou – nepodaří se vám na nich uklouznout ani, když je deska mokrá. A to se nehodí nejenom, když máte děti, ale také pokud hledáte skvělý materiál k bazénu. Na rozdíl od obyčejného prkna mají námi posuzované varianty vysokou odolnost vůči vlhkosti a schopnost snést značné výkyvy teplot bez následného poškození konstrukce. Nejdůležitější je vybrat si kvalitní materiál.


Prkna jsou vyrobena z mixu dřeva a plastu.

Ve vašich úvahách, zda na dřevěné terasy volit levnější dřeviny z tuzemských a evropských zdrojů, nebo investovat více prostředků do exotických materiálů existuje ještě jedna dřevina, můžeme říci, že jde o triumf, jakési eso v rukávu. Uvítal jsem vaší flexibilitu a vstřícnost při realizaci, kdy jste reagoval na mé požadavky ohledně dodání víceprvků a průběžných změn, stejně tak i plnění všech sjednaných termínů. Využijte WPC terasová prkna například na výstavbu vaší terasy či jako obklad okolo bazénů. Získáte tak bezesporu honosně vypadající terasu vzhledu dřeva a to vše s minimální údržbou.


Akátové terasy , akátová prkna , akátové latě , akátové kůly Napište nám Vaši představu Vyřešíme s Vámi Vaše potřeby a připravíme pro Vás řešení na míru. Modřínová prkna na terasu jsou správnou volbou Modřín je díky svým vlastnostem ideální volbou. Pokud je tedy vaším cílem dřevěná terasa (dřevěné terasové prkno), rozhodně byste neměli volit jinak. Naše systémy jsou ideální pro terasy, okraje bazénů, balkony, střešní terasy nebo zahradní cesty. Zarovnání prkna Jakmile máme položeny všechny nosiče, zarovnáme je pomocí vodováhy a skládacího dřevěného metru.


Na Slovensko se cena za přepravu počítá individuálně dle váhy vzdálenosti. Doprava je plánována dle harmonogramu, v případě individuálního závozu bude doprava přeúčtována dle skutečných km. Výhodou je nezaměnitelný vzhled přírodního materiálu i snadná oprava v případě poškození.


Stačí poté jednoduše vyměnit vadné prkno za jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky