středa 23. března 2016

Plotostřih benzínový

Tento benzínový plotostřih je stvořený pro úpravu živých plotů a jiných úprav na zahradě. Benzínové plotostřihy, benzínový motorový plotostřih. Zeptejte se Jaromíra, který pro vás testuje produkty, točí videa např. Plotostřih se skládá ze dvou základních částí. Tou první je motor s ovládáním.


Tou druhou a také velice zásadní je lišta s noži, která provádí samotné zastřihování živého plotu. A právě délce této lišty musíte věnovat dostatečnou pozornost. Tento parametr rozhoduje o tom, jak snadno se vám bude zacházet s nůžkami na plot a jak velkou plochu s nimi můžete naráz stříhat. Elektrický nebo benzínový plotostřih, nůžky na živé ploty Jste-li majiteli pozemku obehnaného živým plotem, jistě dříve nebo později budete přemýšlet o tom, zda si zakoupíte plotostřih. Benzínový plotostřih je velice praktický a silný pomocník, díky kterému vytvarujete Váš živý plot do požadovaného tvaru.


Díky benzínovému plotostřihu za sebou budete nechávat dokonale sestřižený živý plot a Vás bude těšit pocit z dokonale odvedené práce. Díky plotostřihu dovedete Vaši zahradu k dokonalosti. Motorový plotostřih s celkovou délkou lišty 72cm. Maximální průměr střihu 20mm.


Motor o objemu 22cms jmenovitým výkonem 68kW. Otočná rukojeť a sběrná lišta. Plotové nůžky jsou určeny k zastřihování a tvarování živých plotů a okrasných keřů.


Jsou snadnější, rychlejší a přesnější než ruční nůžky. Pokud si přejete poradit zda si koupit elektrický či benzínový plotostřih (plotořez), poraďte se s našimi odbornými prodejci. Nůžky mají antivibrační systém a hmotnost kg. Elektrické zahradní nůžky STIHL jsou lehké a tiché přístroje pro úpravu živých plotů a jiné zeleně na zahradě.


Obsluha je velmi snadná a bezpečná i. Díky otočné zadní rukojeti nejsou problémem ani svislé plochy. Stiga SHP 6 Sekacky-pily. Rukojeť je úhlově nastavitelná v. Benzinový motor má výhodu ve značně vyšším točivém momentu, který ze stroje dělá přímo ideální nástroj pro úpravu živých plotů sestavených z keřů s tvrdším dřevem. Většina plotostřihů od renomovaných výrobců je konstruována s důrazem na dlouhou životnost a tvrdé nasazení. Nevýhodou je jen jejich poměrně vysoká cena.


Práce s tímto strojem je mnohem snadnější, rychlejší a přesnější, než kdybyste používali klasické ruční nůžky. V nabídce máme ucelenou řadu, takže si u nás vyberete jak nůžky na živý plot pro každou zahradu, tak i profesionální plotové nůžky určené pro velké zahradní celky. Výhody Kvalitní výkonný 2taktní benzinový motor pro vysokou kapacitu střihu Skvělý pomocník určený ke stříhání velkých keřů a živých plotů, který uspoří spoustu ruční práce.


Technická specifikace Benzinové nůžky, určené ke stříhání (zastřihování) živých plotů a keřů. Precizně zpracované protiběžné nože. Ta Vám dovolí pracovat v mnohem přirozenější poloze a vydržíte tak pracovat mnohem déle bez nepříjemného pnutí ve svalech. Dolmar Benzinový plotostřih kW, cm. Výhody:Profesionální plotostřihOboustranně broušené protiběžné nože se speciální povrchovou úpravou.


Pohonnou jednotku plotostřihů tvoří dnes kvalitní spalovací motory nebo elektromotory. Pro ty z Vás, kteří používáte plotostřih jen příležitostně a na menší zahradě, doporučujeme velice příjemně ovladatelné AKU plotostřihy. Stačí dostatečně nabít akumulátor do plotostřihu a můžete se pustit okamžitě do práce.


Výkon plotostřihu je parametrem určujícím sílu přístroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky