středa 30. března 2016

Nafukovací lehátko křeslo

Stejně jako nafukovací člun, i nafukovací lehátka, křesla či matrace do vody by neměly chybět ve výbavě nikoho, kdo bere čas strávený u vody jako relax. S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy nejen u bazénu, ale i na pláži u moře. Kč BESTWAY Teleskopická tyč k sítu EZ-BROOM.


Nafukovací lehátko a křeslo 2v1: 5Kč 3Kč: Nafukovací lehátko pro osoby, rozměr x m. Kč ( ) 7Kč Nafukovací pohovka Easy Camp Comfy Sofa- Skladem Výpr. Nafukovací křeslo do vody v oranžové nebo modré barvě o rozměru cca 152x99cm.

Nafoukněte a užijte si léto plnými doušky. Ideální doplněk pro relaxaci a zábavu nejen v bazénu v horkých letních dnech. Chcete si ve vodě zalenošit a mít naprostou pohodu? Vyzkoušejte nafukovací lehátko Intex Křeslo.


Držadla pro větší komfort. Lehátko má dvě vzduchové komory a dva držáky na pití. Zasloužený odpočinek pro muže, ženy i děti.


Užijte si svou dovolenou, načerpejte síly a energii.

Nápoj lze umístit do připraveného otvoru v lehátku. Vícekomorové lehátko je vyrobeno z vysoce odolného materiálu. Opravná sada je součástí.


Má dvě vzduchové komory a rozměry 1x cm. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE. Skládací kus nábytku, který můžete bez problému vzít na dovolenou. Skládací zahradní lehátko v uklidňující zelené barvě splyne s venkovním prostředím. Lehátko, které je určeno pro použití v exteriéru, využijete kdekoliv na zahradě, ale taktéž ho bez jakéhokoliv problému můžete dát na balkon, terasu či naložit do auta a vzít na dovolenou, na chatu, k vodě apod.


Systém nafukování a vyfukování. Matrace má dvě vzduchové komory, držák na pití a pohodlné opěradlo. V barvě stříbrné nebo modré. Maximální nosmost do 80kg. Uvedená cena je za 1ks nafukovací matrace.


Různé barevné provedení dle momentálné skladové dostupnosti. Požadovanou barvu uveďte do poznámky v objednávce. Je vyrobeno z PVC bez ftalátů.


Klasické PVC nafukovací lehátka zkrátka vládnou vodním světem!

Pro letní radovánky můžete zakoupit lehátko dětem k dovádění v bazénech či moři, ale. Díky kvalitnímu materiálu, snadné údržbě a ergonomickému tvaru si najdou místo v každé domácnosti. Po použití se nafukovací křeslo snadno složí a při uskladnění zabírá minimum prostoru.


Bestway plovací nafukovací křeslo s opěradly. Jemný materiál na povrchu. Hračky a papírnictví U Dafiho. Skvělý ergonomický tvar. Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii Bazény a doplňky.


Nejhodnotnější příspěvky s vlastními zkušenostmi nebo radami oceníme formou slevového kupónu nebo dárku. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Pohodlné lehátko do vody i mimo ni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky