středa 23. března 2016

Plastové palubky hopa

Vysoká pevnost, bezúdržbový povrch, český výrobek = plastová palubka HOPA. Plastové palubky nahrazují klasické dřevěné palubkové obklady, ale jejich využití je mnohem širší. Více informací o použití plastových obkladů zde.


Pro výrobu plastových obkladů (palubek) se používá pouze kvalitní, stabilizované a tvrzené PVC. Parapety dodává v širokém sortimentu s velkým výběrem.

Všechny plastové obklady a profi ly skladujte na rovném podkladu ve stínu. Dodržujte pokyny uvedené v montážním návodu, který je nedílnou součástí každého balení plastových palubek nebo jej lze stáhnout z našich webových stránek u tohoto produktu viz. Jeho aplikace je velmi jednoduchá – vložením do systému palubek (pero-drážka). Ventilační profi l může bý nahrazen běžně dostupnými ventilačními mřížkami (kolečky) různých tvarů, jenž se umístí přímo do plastové palubky (do vyřezaného otvoru v palubce po-mocí silikonu).


Vnitřní plastové palubky HOPA Vnitřní plastové obklady HOPA jsou ideálním řešením pro komerční, veřejné i soukromé prostory. Plastové obklady představují rychlé a elegantní řešení pro obklady stěn i stropů. Lze je použít nejen na podhledy, ale i na jiných částech staveb, zcela v souladu s Vašimi potřebami.


Jejich použití je vhodné při řešení obkládání podhledů konstrukcí krovu a nadstřešních konstrukcí staveb (vikýřů, apod.).

Vonkajšie aj vnútorné plastové obklady sú v súčasnej dobe obľúbenými dekoračnými aj funkčnými materiálmi. Sú vyrábané v modernom dizajne z. Až se za let rozhodnete obklady zrekonstruovat, tak staré palubky dobře poslouží jako surovina pro výrobu něčeho nového. This feature is not available right now. Jsou vyráběny v moderním designu z kvalitních.


Pro svou snadnou montáž, velmi. Venkovní plastové obklady domů se těší čím dál. Univerzální plastové palubky HOPA Univerzální plastové obklady domů se těší čím dál větší oblibě.


Tyto palubky jsou vyrobeny z kvalitního, UV odolného, tvrdého PVC. Nebudete se o ně muset starat, a přesto neshnijí ani je nenapadnou dřevokazné houby a hmyz. Melírovaná palubka vytváří přirozený vzhled dřeva namořeného do odstínu zlatý dub nebo teak. Není však vhodná na plochy vystavené slunečnímu záření. Palubky jsou vyrobeny z prvotřídního PVC materiálu, který je opatřený vysoce kvalitní UV stabilizovanou fólií v reálných odstínech dřeva nebo stále modernějších pastelových odstínech (šedá, antrazit,.).


Navíc palubky za trvale nejnižší ceny. Co mi vadí nejvíc, je nízká samonosnost, rošt musí být každých 30cm, což zdvojnásobuje práci. Hlavní výhodou je, že se o ně nemusíte vůbec starat, a přesto neshnijí.


Z jakého dřeva podlahové palubky nabízíme Podlahovky smrkové: Podlahové palubky ze smrkového dřeva jsou poptávány nejčastěji.

Kupte si u nás plastové palubky online. Vyrobíme vám je přesně na míru. Můžete si vybrat až ze 1barev. Rádi vám případně pomůžeme. Palubky se montují vetšinou na dřevěný rošt jehož osová vzdálenost by měla být 3mm - více informací v montážním návodu.


Jeden kus palubky v délce mb - zabírá plochu m2. Plastové profily lze snadno řezat, vrtat a dále opracovávat podle potřeby nástroji na kov nebo na dřevo a místa po opracování není zapotřebí díky způsobu probarvení povrchově upravovat. Při montáži plotů doporučujeme používat nekorodující spojovací prvky. Obkladové palubky jsou dnes již klasika.


Vzhledem ke svému širokému využití se s plastovými palubkami setkáte snad na každé rekonstrukci či novostavbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky