úterý 23. května 2017

Cotto dlažba

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Hier B2B-Anbieter für Cotto! Originální a nenapodobitelné pálené dlažby cotto věrně napodobují historickou dlažbu.


COTTO Ronda a Tavelle Anticata mají tloušťku mm. Venkovní dlažba a obklady Klinker Cotto. Produkty skladem do dnů u vás.


Retro obklad pro koupelny a retro obklad do kuchyně, retro dlažba. V každém balení obkladu a dlažby je mix barevných odctínů - různé kontrasty. Rustikální COTTO kolekce nabízejí vlastnosti a teplo tradičního středomořského TERRA COTTA provedeného v jemné porcelán kameninové keramice. Nerovné okraje a reliéfní povrch rozdílných grafik dodávají výrobku přesvědčivý výraz starého, ručně vyrobeného cotta (rustic hand-made product). Kameninová, neboli tažená dlažba se od keramické liší především technologií výroby.


Tažená dlažba není lisovaná pod takovým tlakem jako keramická, má mnohem větší póry a je nasákavá. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Propracovaná rustikální série v zemitých terracota odstínech, bohatý výběr vzorů, tvarů a formátů.


Charakteristické jsou nerovné okraje, autentická. Série dlažeb Sumatra je zástupcem ekonomičtějších dlažeb. Toto hodnotenie bolo pre Vás užitočné. Na podlahy se sníženou povrchovou zátěží. Použití: pro venkovní použití – terasy, chodníky, příjezdové cesty k domu, parkoviště, pěší zóny, náměstí apod.


Tato tažená kameninová dlažba čerpá svůj vzhled a strukturu v historii tradiční výroby a tím oživuje nejen historické stavby, ale perfektně se. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dlažba nákup a rezervácia v OBI. Cotto - to je cihlená dlažba i obklad.


Tento typ materiálu je stále moderní díky novým rozměrům a díky technickým vylepšováním získává stále více využití. Cihelná dlaždice se řadí mezi jeden z nejstarších lidských výrobků z hlíny. Způsob použití - obklad , dlažba, interiér i exteriér. Moderní designová dlažba rustikálního vzhledu vhodná na ven i do interiéru. Milovníci cotta určitě uvítají sérii Cotti D´Italia, která velmi věrně napodobuje pravé cotto.


Série je opět doplněna o šestihrany určené jak na podlahu, tak i na stěny. Rustikálna dlažba Ordesa v rozmere 33x3je dlažba určená len do interiéru. Ideální v kombinaci s obklady a dlažbou ostatních rozměrů. Rozvoz materiálu nad 8kg ZDARMA! Glazovaná slinutá mrazuvzdorná dlažba Glazovaná slinutá mrazuvzdorná dlažba rustikálního charakteru (imitace klasického cotta).


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Rustikální dlažba Ordesa v rozměru 33x3je dlažba určená pouze do interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky