středa 31. května 2017

Zahradnictví praha 9

Zahradnické centrum Praha … Vše pro Vaší zahradu. Přijďte se podívat ještě dnes. Realizace a údržba zahrad. Stabilní a zkušený pedagogický sbor, moderní vybavení a nadstandardní prostory pro všechny vyučované obory, dlouhodobá spolupráce s odbornou sférou, možnost odborných zahraničních stáží.


Dále prodáváme vnitřní a venkovní keramiku.

Pěstování okrasných dřevin má zde dlouholetou tradici. Zákazníkům (velko- i maloodběratelům) nabízíme široký sortiment okrasných a ovocných rostlin ve vysoké kvalitě. Na stránkách najdete obrázky, návody na pěstování a e-shop, kde lze květiny objednat. Jsme pěstební a prodejní zahradnictví, pokud se momentálně nedovoláte, omluvte nás, ale věnujeme se právě zákazníkům v zahradnictví, nebo připravujeme vaše objednávky, což platí zejména pro jarní sezónu.


Vám umožní přehledné vyhledávaní zahradnictví v Praze a okolí. Naleznete zde přehledně řazené informace a kontaky na zahradnictví , specializované zahradnictví , pěstitele, farmáře, trhy, farmářské trhy a vše spojené s pěstováním na zahrádkách a malých bio farmách. Kurzy pro studenty i veřejnost.


Greenkeeper Florista Zahradník.

Podívejte se na seznam akcí, přednášek, soutěží, wokrshopů, výletů a dalších. Naší hlavní činností je pěstování trvalek, skalniček, koření a léčivých bylin v širokém sortimentu. Hledáte zahradnictví nebo zahradní centrum v Praze nebo blízkém okolí ? Zkuste vybrat některé z těchto uvedených zahradních center.


Praha – Vinoř, otevřeno denně – hodin. Vytrvalé květiny pěstujeme tradičními postupy. Vyberte si přímo ze školky. Stačí znát pouze lokalitu Praha 1 ve které zahradnictví hledáte a podle hodnocení ostatních klientů, kteří již mají s daným zahradnickým centrem zkušenosti, si můžete zvolit zahradnictví dle Vašich představ.


Neviditelný obrubník - prohlídka, prodej. Po-So 7-17h vždy po tel. Otevírací doba je jako o víkendech 9. Ve státní svátky máme zavřeno.


Maloobchodní prodej u nás probíhá v prostorách velkoobchodu. I přes stále měnící se počasí je jarní sezóna stále v plném proudu, nabízíme široký sortiment rostlinného materiálu a zahradnických potřeb…. Zasíláme rostliny poštou nebo si u nás můžete rostliny vybrat napřímo. Prodej rostlin v našem zahradnictví Prodej bylinek, jehličnanů, drobného ovoce, kapradin, okrasných trav, tvarovaných rostlin, vřesovištních rostlin, stromů a dalších.


Na vše se můžete podívat přímo v našem zahradnictví v Horních Počernicích.

Prodejna v zahradnictví nemá v zimě stálou službu, v případě příznivého počasí jsme na prodejně od 9. Pokud není nikdo v tomto časovém rozmezí na prodejně přítomen je možné nás kontaktovat na tel. Rodinné zahradnictví v Oticích se zásilkovým prodejem. Pěstujeme bylinky, skalničky, drobné ovoce, chryzantémy, okrasné dřeviny, balkonové rostliny. V nabídce je také sezóní sadba zeleniny.


Pěstujeme květiny a zeleninu v nejvyšší kvalitě, přijďte se přesvědčit. Přehled zahradnictví a lesních školek v Praze. Jednotlivá zahradnictví jsou řazená podle městských částí. Vážení zákazníci, v současné době pracujeme na nové nabídce ovocných stromků pro podzimní sezónu, postupně budeme přidávat nové odrůdy.


Hlavní postavou je majitel noblesního kadeřnického salonu Valentino v centru Prahy Otto Bock ( Jiří Macháček ) a jeho rodina, kterou zde zaměstnává. Květinářství a zahradnictví V našem zahradnictví a květinářstvích vám nabízíme široký sortiment květin - řezaných, hrnkových i pro zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky