pátek 26. května 2017

Montované plechové garáže

Tyto plechové montované haly vyrábíme na míru dle vašich požadavků. Montované standardní garáže mají šířku štítu 3m a výšku stěny 2m. Dají se stavět v libovolných délkách dle přání zákazníka. Prodej všech typů garáží na klíč.


Montujeme plechové garáže , montované garáže , betonové garáže , dřevěné přístřešky ale také i hliníkové.

Lehké ocelové konstrukce, vrata, zahradní domky, sklady, řadové garáže, kotce pro psy. Plechové montované garáže levně a rychle. Naceníme a vyrobíme atyp na přání. Stĺpy sú obalené trapézovým pozinkovaným plechom o hrúbke 4mm.


Celá konštrukcia garáže je skrutkovaná samoreznými skrutkami, do ktorej je priskrutkovaný plech trapézový Tza pomoci nitov. Garáže a sklady Vaše požadavky Vám zodpovíme do hodin, případně zašlete vlastní plánek stavby na který Vám vyhotovíme kalkulaci do dnů. Představujeme vám plechové montované garáže s omítkou nové generace, které splňují nejpřísnější požadavky na bezpečnost a současně jsou pohledově.


Jsme výrobcem plechových garáží, jakýchkoliv rozměrů, na výběr je široká škála barevných provedení.

Garáže jsou k dostání s plochou i sedlovou střechou, v desítkách rozměrů, s možností úprav. Vybrané garáže si zároveň můžete před koupí prohlédnout v některém z ukázkových center (dostupnost v konkrétním showroomu doporučujeme telefonicky ověřit). Najpredávanejšie plechové a drevené garáže v SR. Vynikající konstrukce garáže s venkovní hladkou stěnou, opatřenou stříkanou barvou imitující omítku o zrnitosti 2mm.


Je vyrobena z pozinkovaného plechu o síle 75mm. Také rám garáže je z pozinkovaných profilů. Vnitřní stěny jsou opatřeny akrylátovou barvou, (barva dle výběru zákazníka). Střešní krytina a atika je rovněž z profilovaného, pozinkovaného. Lze instalovat výklopná nebo sekční vrata s automatickým pohonem nebo klasická dvoukřídlá vrata.


S výběrem nové montované garáže vám velmi rádi poradíme, vysvětlíme všechny možnosti i varianty a vypracujeme zdarma nezávaznou cenovou kalkulaci. Ano, díky společnosti Hobbytec CZ s. Wojstal dostává i do České republiky. Mobilné, montovaná konštrukcia, s jednoduchou montážou, je dostupná v rôznych rozmeroch as možnosťou úprav podľa Vašich potrieb.


Tieto betónové garáže sú mnohostranne využiteľné, môžete ich premeniť pivnica, sklad a pod. Výhodou je i to, že jsou mobilní a téměř ihned připravené plnit svůj účel. Proto se s oblibou využívají i ve stavebnictví jako tzv.


Naša firma, pôsobiaca na slovenskom trhu, ponúka zákazníkovi široký sortiment montovaných plechových garáží.

Základná stavba garáží pozostáva z. Pergoly, prístrešky, garáže, zastrešenie a ďalšie produkty z celého sveta. Vitajte v najširšej ponuke všetkých druhov garáží, prístreškov, zastrešení, pergol a ďalších svetových produktov v nabídkce spoločnosti Siebau SK sro. Vyberte si zde v e-shopu vhodný typ, barvu, rozměr a materiál garáží.


V e-shopu naleznete tyto druhy garáží: plechové garáže , montované garáže. Ušetří vám tedy desetitisíce až statisíce korun. Ale i spoustu času a starostí.


Táto stránka nepoužíva súbory cookies, neanalyzuje návštevnosť ani inak nezhromažďuje vaše osobné údaje. Moderní technologie za nejnižší ceny. Dodávame plechové garáže a sklady rôznych rozmerov.


Sme schopní dodať plechovú garáž podľa priania zákazníka. VYUŽITE NÁŠ KONFIGURÁTOR GARÁŽI A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky