pátek 19. května 2017

Npk hnojivo 25 kg cena

Preisvergleich App zum Download! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hnojivo je určeno k základnímu hnojení před setímči sázením plodin.

Máte vybrané filtry: hnojivo npk kg. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a. Všechny informace o produktu Substrát a hnojivo Agro NPK kg , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Agro NPK kg.


NPK 16-16-1je granulované hnojivo , které je určeno k základnímu hnojení před setím či sázením plodin. Vysokou účinnost lze očekávat na slabě. Nakupujte Hnojivo npk kg nejlevněji na trhu.

Trávníkové hnojivo Eurogreen Fairway kg. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Granulované dlouhodobé trávníkové NPK hnojivo s hořčíkem. Určeno pro průběžné hnojení trávníků.


Univerzální hnojivo NPK je celoročně použitelné hnojivo. Po dohode možná doprava ( v Modre zdarma ) alebo osobný odber. NPK - - hnojivo je vhodnej k základnímu hnojenie pred setím či sázením plodin na jaro.


Zapravuje sa do pôdy pri jej príprave k sejba lebo sádzanie. Osobní odběr - Luhačovice: Kč. Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. NPK se použivá k základnímu hnojení i přihnojování. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie produkty v internetových obchodoch.


Celoročně použitelné hnojivo. Vyšší obsah dusíku - lepší start rostlin. Hoštické hnojivo NPK s guánom 25kg Hoštické NPK je čisto prírodné - organické - hnojivo bez prídavku priemyselne vyrábaných zložiek.


Produkt Hoštické hnojivo Hoštický kravský hnůj kg neprodává žádný obchod s kamennou pobočkou.

Zobrazte si všechny obchody. NPK ( kg ) Duslofert je třísložkové hnojivo obsahující dusík, fosfor a draslík ve formě lehce přijatelné pro rostliny. Minerálne NPK hnojivo Hortus slúži na základné hnojenie zeleniny a ovocia, pretože ponúka správny a vyvážený pomer živín pre novo vysadené rastliny. Jedná sa o granulované hnojivo , zmiešané z jednozložkových priemyselných hnojív s dusíkom, fosforom a draslíkom.


NPK – Forestina – umelé hnojivo Zloženie: --Základné hnojivo určené pred výsadbou, alebo siatím plodín. Vhodné na hnojenie zeleniny, sadov. Popis produktu: Cererit je univerzální bezchloridové granulované hnojivo se stopovými prvky určené k výživě ovoce, zeleniny, chmele a okrasných rostlin. S obsahom horčíka – zabezpečuje vyššiu úrodu a lepšie vyfarbenie plodov.


Lovochemie CERERIT kg Cererit je granulované hnojivo s hořčíkem, stopovými živinami a nízkým obsahem chloridů určené k výživě ovoce, zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky