úterý 30. května 2017

Zatravňovací tvárnice

Zatravňovací dlažby umožňují zpevnění ploch a zároveň jejich zatravnění. Spáry lze také vyplnit štěrkovou drtí. Ze svého sortimentu vám nabízíme hned několik druhů takové dlažby.


ZATRAVŇOVACÍ TVÁRNICE DLAŽBA VEGETAČNÍ PŘÍDLAŽBA ŽLABY ŠTĚRBINOVÝ ŽLAB ODVODŇOVACÍ ŽLAB EUROPA. Fotogalerie realizovaných projektů. Potřebujete zpevnit svahy na vaší zahradě nebo přizpůsobit příjezdové plochy k vašemu domu?

Jedná se o jediněčný produkt na trhu. Nabízí dvojí možnost instalace - klasická instalace, jako u. Zatrávňovacie tvárnice určené na spevnenie zelených trávnatých plôch, príjazdových ciest a parkovísk. Rýchla a jednoduchá pokládka.


V kategorii zatravňovací tvárnice Vám nabízíme široký výběr produktů pro zpevnění a zatravnění Vašich ploch v kategoriích. Internetový obchod nabízející široký sortiment zboží pro stavbu a zahradu. V našem obchodě naleznete polykarbonáty, geotextílii, skleníky, zatravňovací. Tvárnice vyrábíme v přírodní šedé barvě.


Můžete vybírat ze dvou typů tvárnic - vegetační a kamene.

Výhody zatravňovací dlažby Puruplast. Základní prvky mohou být obohaceny o speciální doplňky, díky kterým může zatravňovací systém přesně kopírovat tvar terénu. Rozdíl mezi originální zatravňovací tvárnicí Guttagarden Original a polskou kopií vydávanou za tento produkt.


Plastové zatravňovací tvárnice jsou ideálním způsobem pro zpevnění vašeho trávníku. Svou barvou a materiálem nenarušují přirozený ráz zahrady. Své využití nachází především v místech, které jsou dlouhodobě zatěžovány například při parkování vozidel. Zvýší užitečné zatížení a zlepší protiskluzovost až o ve srovnání s ostatními standardními produkty.


Tyto zatravňováky Vám umožní mít Vaše příjezdové cesty, parkovací místa a jiné plochy krásně zelené. Stavebniny MPL vám nabízí zatravňovací tvárnice různých značek. Nakupte venkovní zatravňovací tvárnice za výhodné ceny. Konstrukční systém tvárnice využívající.


Nakupovat v našem eshopu můžete i bez registrace. Vysoce ekologická dlažba umožňující řešit současně zpevnění i zatravnění plochy s velkým podílem zeleně (cca ). Dává možnost vzniku zelených. Správné základy a podkladové vrstvy ovlivňují životnost, účelnost a vzhled výsledného díla. Betónový zatrávňovač unesie bez problémov vaše auto, zároveň ochráni váš trávnik a zefektívni využitie vášho dvora a parkovacieho priestoru. Tráva prorůstá skrz tvárnice, takže je zachována jak nosná funkce dlažby, tak zelená tvář pozemku.


Je odpovědí pro levnější variantu zatravňovací tvárnice Guttagarden.

Do jednoho metru čtverečního stačí položit tři zatravňovací kostky Travay. Betonové zatravňovací tvárnice jsou ideální pro zpevnění svahů, příjezdových cest či vodních děl. Pak potřebujete zatravňovací betonovou dlažbu LiaStone. Dalším využitím je zpevnění a zatravnění ploch okolo bazénů.


Jakmile tvárnice zarostou, tvoří zeleň až plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky