čtvrtek 25. května 2017

Elektrické strunové sekačky na trávu

Strunové sekačky Levita a Wolf-Garten z naší nabídky se stanou vaším skvělým zahradním pomocníkem. Pořiďte si lehký elektrický model, nebo vsaďte na akumulátorovou sekačku. S ní budete nezávislí na přívodu elektrické energie, takže snadno posekáte i vzdálenější plochy. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout.


V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme.

Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. Strunová sekačka se nejvíce hodí v těžko přístupných místech, kam se běžné sekačky na trávu nedostanou. Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení.


Elektrické sekačky na trávu jsou poháněny elektromotorem, který je napájen přívodním kabelem z elektrické zásuvky. Oblibu si získaly hlavně díky nízké hmotnosti, malé hlučnosti a také proto, že nejsou závislé na ropných produktech. Poradíme vám, na co se zaměřit při výběru a jak vybrat tu pravou. Najdete u nás jak elektrické sekačky rotační , tak elektrické sekačky strunové.


Sekačky na trávu koupit o objednat u OBI.

Následují sekačky elektrické a poslední příčku zaujímá zahradní sekačka na trávu akumulátorová. Tím, že se o trávník pravidelně a poctivě staráme, získáme velmi hustý a krásně zelený trávník. Elektrické strunové sekačky jsou vybaveny kabelem, který musíte připojit do zásuvky elektrického napětí. Díky napájecímu kabelu má nářadí stálou úroveň výkonu a ideálně se proto hodí pro práci na malé až středně velké zahradě. Co se týče sekaček, je nabídka firmy Gardena velmi různorodá – od robotických a ručních sekaček až po elektrické sekačky , případně po nůžky na trávu a křovinořezy.


Všechny výrobky mají unikátní design (černá a modrozelená barva, ergonomické držení) a vynikají vysokou spolehlivostí. Jsou rozdělené na elektrické a aku, stejně jako sekačky strunové. Navíc mají boční hřebeny na trávu , které Vám zajistí dokonale posekaný trávník až k okrajům.


Ty nejlepší sekačky na trávu nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! V naši nabídce najdete všechny druhy sekaček na trávu - klasické pojízdné benzínové sekačky nebo také elektrické , akumulátorové nebo také robotické, kdy se o sekání trávy nemusíte vůbec starat. Sběrný koš na trávu má objem l. Doporučená plocha sečení 7m2. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Sicher durch den Winter.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Super-Angebote für Starck Toilettensitz hier im Preisvergleich bei Preis. Autorizovaný eshop prodávající Bosch nářadí.

Sekačka na trávu je neodmyslitelný pomocník při údržbě o vaší zahradu. Sečením udržujeme potřebnou výšku trávníku, která je určena jednotlivým druhům trávníkům. Pravidelným sečením trávníku sekačkou na trávu podporujeme odnožování trávníku a dosáhneme tak hustého a kvalitně vypadajícího porostu. Vybírat můžete sekačky na trávu benzínové, elektrické , akumulátorové, vřetenové, ale i bubnové. Vyberte si u nás z pestré nabídky a dopřejte tak Vašemu trávníku tu nejlepší péči a dokonalý vzhled.


Jiří nezašlapou trávu čtyři,říká pranostika. Svatý Jiří je za námi a vás možná přestalo bavit neustále ostřit kosu a kupovat další a další brousky. Tráva nám začíná přerůstat přes hlavu a je třeba začít sekat trávník.


Pokud se chystáte na nákup nové sekačky a nemůžete se rozhodnout, kterou z nepřeberné nabídky. Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz. Benzínová sekačka na trávu s pojezdem.


Jako součást balení je sběrný koš o objemu l Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky