pátek 19. května 2017

Kovový přístřešek

Kovový dřevník na palivové dřevo-dřevník, přístřešek na dřevo, To je dřevník HENRY. Uskladnění 4maž 5m3(kubíku) palivového dřeva. Nabízíme k prodeji použité kovové přístřešky vhodné pro garáže, sklady, přístřešky, skleníky.


Kovové přístřešky na auta vyrábíme ze zinkovaných ocelových a aluminiových profilů v různých barevných odstínech. Tento přístřešek skvěle poslouží jako garážové stání pro Váš automobil. Mám v plánu ho udělat podle nákresu, který je přílohou.

Nejsem si však jist, zda zvolený konstrukční. Dřevník na palivové dřevo, přístřešek na dřevo. Využijte naší letní slevy až na nejoblíbenější modely. Chtěli byste pro své auto přístřešek z hliníkových profilů?


Podívejte se pro inspiraci na další z našich realizací hliníkových garážových stání v galerii přístřešků na auto. Více v detailním popisu níže. Dřevěný přístřešek na auto je opravdu minulost.


Přítomnost je o eleganci, originalitě a výjimečnosti, kvalitních a pevných materiálech, které naleznete ve všech našich produktech.

Velmi masivní provedení ! Prodám kovový přístřešek , který zakryje plochu 60m2. Dřevník, zásobník vyrábíme v bezúdržbovém provedení žárovým zinkováním. V příloze fotografie ta spodní kde byl přístřešek namontován a další foto uskladněného na pozemku. Odolný vůči počasí s velmi dlouhou životností. Plechový zahradní domek pro skladování nářadí, sekačky i zahradního nábytku.


Přístřešek v četně krytiny bez podkl. Rovný přístřešek s plechovou trapézovou střechou. Ocelové stání typu STEEL T pro dvě auta ve tvaru Y. Výměna dřevěného zastřešení za rovný přístřešek průjezdu.


Zadejte identifikační číslo Vaší firmy a my Vám nabídneme kontakt na přiděleného technického konzultanta - obchodníka. Spolupracujeme s prověřenými dodavateli, a stále se snažíme zlepšovat naše služby. Střecha je vyrobena z pozinkovaného profilovaného plechu. Snadný přístup k uskladněnému obsahu zaručují široké křídlové dvěře a víko.


O lehčí manipulací s víkem se starají dvě pístnice. Víko je vybaveno řetízky, které po jeho otevření zvedají víka uložených poplenic. Box je samozřejmě uzamykatelný, zámek je součástí balení.


V principu se jedná o venkovní velkoobjemový kovový koš s vlastním zastřešením a bočním plněním pro uskladnění a rychlé prosychání palivového dřeva.

Venkovní přístřešek je vhodný jako vymezený prostor pro kuřáky. Ten je ošetřen jednovrstvým polyesterovým lakem, který tak zaručuje spolehlivou ochranu proti korozi a poškrábání. Kovový přístřešek Leipzig je vyroben z pozinkovaného ocelového plechu. Domek je snadno a rychle smontovatelný. Robustní a odolná konstrukce.


Je ideálním místem pro letní večery , zahradní party , nebo můžete poskytnout stín například jen pro auto. Z tohoto důvodu platí i na přístřešek záruka let na prorezivění. Vysoká stabilita je zaručena díky vyztužení profily.


Konstrukce je vyrobena z ocelových trubek a ocelových profilů x mm, šířka bočnice je 4mm, světlá látková stříška dobře odráží teplo a slun. Je vyroben stejně jako všechny výrobky od. Zahradní altán je stylový přístřešek pro vaši dokonalou relaxaci a posezení s přáteli. Ocelový rám zaručí stabilitu v terénu, kvalitní materiál. Párty stan Outwell Day Shelter M je skvělým řešením, když sháníte prostorný a odolný přístřešek , který lze snadno složit a opět rozložit.


Jednoduchý párty stan Day Shelter M od.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky