středa 24. května 2017

Samosběr jahod sedlčánky

Samosběr jahod Zdice: ANO od 11. Navštivte nás na: , Sedlčánky 22. Na zboží , které je určeno na uskladnění přijímáme celoročně objednávky. Při sklizni jahod probíhá samosběr, nutno telefonicky domluvit. Než se rozjedete na samosběr jaho informujte se nejlépe telefonem, zda samosběr ten den probíhá.


Naše jahodárna Vám mimo jiné nabízí i možnost SAMOSBĚRU využívaného v posledních letech stále větším množstvím lidí.

Jste ze Středočeského kraje a máte chuť si nasbírat čerstvé jahody? Jahody bez chutí nebo nakyslé. Pokud se rozhodnete pro samosběr , jahody vás mohou stát od Kč za kilo.


Podobné ceny jsou v obchodech řetězců, neznáte ale přesný původ jahod. V některých stáncích není problém sehnat jahody i za 1Kč za kilo! Turnov, Sempra Sběr začne v sobotu 13.


Za kolik: ještě se neví. Specializujeme se na pěstováním.

Albaflor - jahodárna Čelákovice, Sedlčánky. Prodej jahod probíhá denně na tradičním místě u kunratického kostela od hodin do vyprodání. První samosběr se koná v neděli 13.


Další samosběr se koná v neděli 16. Prodej natrhaných jahod i samosběr bude zahájen přibližně začátkem června. Při lesních procházkách vídáme půvabné, ale příliš malé lesní plody, které divoce. Pak zkuste samosběr jahod. Jak v minulosti ukázal jeden z dílů pořadu A dost!


Nakoupí je z Afriky za cca korun a pak je prodávají za stovku na stánku v centru města jako české jahody. Níže najdete seznam všech oblíbených míst v České republice. Informace jsou platné ke dni 10. Tam, kde zatím samosběr nezačal nebo byl momentálně zastaven, cenu neuvádíme.


Aktuální informace týkající se ceny, adresu i otvírací dobu se dozvíte při prokliku přímo na stránky jednotlivých plantáží. Cena je asi korun za kilogram. Vážení zákazníci, letošní samosběry jahod byly definitivně ukončeny. Termíny pro další týden budou zveřejněny příští týden v neděli 10.


Milí návštěvníci samosběru jahod , Dne 26. Děkujeme všem našim zákazníkům za letošní dlouhou sběračskou sezónu.

Věříme,že jste si natrhali dostatečné zásoby. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Otevřeme ještě na pár dní v příštím týdnu, budeme Vás informovat.


Z důvodu velkého zájmu sbíraných jahod , samosběr zrušen. Oblíbený samosběr a prodej jahod přímo z pole by měl v těchto dnech začínat nabírat obrátky. Rané odrůdy se začínají vybarvovat, ale bezslunečné poslední dny start samosběru trošku odložily.


V Podkrušnohoří zdá se začne samosběr nejdříve na polích za Hudcovem na Teplicku. Na samosběr se nemusíte objednávat, můžete přijet kdykoliv mezi 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky