pondělí 29. května 2017

Odpuzovač hlodavců do auta

Prozent Übernahmequote bei Anstellung! Hier Adresse, Nr. Přístroj je frekvenčně upraven pro odpuzování kun a hlodavců pod kapotou vozu. Přístroj mění vlnovou délku kmitočtů, aby si na ně myši a hlodavci nezvykli. Ultrazvukový odpuzovač - plašič myší kun a hlodavců je vhodný do obytných prostor jako jsou.


Kde použít DERAMAX AUTO? Deramax auto je vhodný pro použití v osobních a nákladních automobilech, dodávkových vozech, karavanech, maringotkách v zemědělské technice, lodích nebo letecké technice. Využití plašiče Deramax- Auto. Deramax- Auto je plašič kun a hlodavců určený pro ochranu automobilů a pomáhá řešit problémy, které ve vozidlech na.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar.


Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač -plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České. Díky využití kvalitních součástek a. Při umístění odpuzovače do motorového prostoru auta se odpuzovač instaluje „napevno“ pomocí montážních pacek (přírub), vestavěných na krytu odpuzovače. Tato plašička kun a hlodavců do auta je odolná vůči vlhkosti, nicméně odpuzovač je nutné chránit před přímým vlivem stékající, či tryskající vody.


Technické údaje odpuzovače-plašiče Deramax-Auto: Napájení: 9V baterie (6F22). Baterie není součástí dodávky. Jedná se o zcela běžný typ.


Jak vyplývá z názvu tohoto přístroje, Deramax- Auto je odpuzovač hlodavců a kun do auta , ale přístroj je určený také pro ochranu např. Přístroj generuje silné ultrazvukové pulzy specifického tvaru, které jsou pro drobné hlodavce a kuny velmi nepříjemné, takže po krátkém čase prostor auta opouští. Generuje agresivní ultrazvukový tón, který je kunám nepříjemný. Schau Dir Angebote von ‪Auto Doc‬ auf eBay an.


Mit 7-Jahre-Kia-Herstellungsgarantie. Vereinbaren Sie jetzt Ihre unverbindliche Probefahrt und erleben Sie Kia hautnah. Přístroj Deramax-Auto je odpuzovač hlodavců a kun do aut, zemědělských strojů, karavanů, lodí apod. Kuna v autě, či hlodavci nejsou přístrojem usmrceni, ani poraněni. Uloženka do domu ve středu 07.


Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 02. POPIS PLAČIŠE DERAMAX AUTO. Odpuzovač hlodavců do auta. Instaluje se do motorového prostoru nebo do vstupního otvoru ve vozidle. Je t řeba m ít na z řeteli, aby ve směru vys ílání bylo co nejvíc volného prostoru a aby ultrazvukovým signálem byla pokryta co nejv ětš í plocha v motorovém prostoru.


KEMO M1je vhodný jako odpuzovač hlodavců a kun do auta , ale přístroj je určený také pro ochranu např. Kvalitní německý produkt určený pro použití v automobilech, zemědělských strojích, traktorech, zapojení přes zapalování vozidla. Roleta je zhotovena ze silné PVC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky