pondělí 29. května 2017

Litinový grilovací rošt

Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů. Detailní popis produktu. Zatím nebyla vložena žádná uživatelská fotografie, buďte první.


Pošlete nám fotku tohoto produktu a získejte slevu na další nákup.

Otočný grilovací rošt do ohniště či grilu je skvělým pomocníkem, který má rukojeť umožňující snadné otáčení grilovaných pochoutek, a to s jistotou, že neskončí v ohni. Můžete na něm grilovat maso, zeleninu i ryby. Grilovací rošty) Hodnocení produktu:. Za skělou cenu si užíjete kvalitní grilovaní na Vašem grilu WEBER. Popis produktu: Smaltovaná litinová grilovací mřížka matná pro grily Adelaide Woody.


SklademZboží expedujeme běžně do pracovních dnů. Tento rošt do venkovního grilu opatřený pěti nožičkami se jistě stane vašim dobrým pomocníkem v letošní grilovací sezóně. K ohni založenému na tomto roštu je zespod ve větší míře přiváděn vzduch, což podporuje jeho hoření.

Více informací včetně možnosti objednání najdete zde. Plynový gril se hořáky o výkonu kW schovanými pod krycím víkem. GrillChef plynový gril HIT, 3. Díky stejnoměrnému rozvodu tepla v litině. Na častou otázku, jestli se u plynových grilů vyplatí víc sáhnout po litinovém roštu , nebo. Jistě zaujmou i praktická síta k umístění na grilovací rošt , aby nepropadl ani ten nejmenší kousek.


Litinový rošt ze systému Tepro MULTI- ROŠT. Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen, krbů a grilů. Námi dodávanými litinovými rošty dosáhnete ideálního rozložení tepla u grilovaných pokrmů a charakteristického otisku mřížky, jež je známkou dokonale zvládnuté techniky grilování. Vhodný pro prudké opékání steaků a kotlet. Chromovaný grilovací rošt hranatého tvaru pro grily Landmann má grilovací plochu o velikosti x 4cm.


Masivní smaltovaný litinový rošt zadržuje velké množství tepla a zajišťuje tak optimální podmínky ke grilování. Tepro litinový wok pro systém MULTI-ROŠT pro grily s průměrem cm. Vnitřní vyjímatelná grilovací wok pánev o průměru cca. Použitelná pro kulaté grilovací rošty o průměru cm. Ideální pro přípravu jídel v asijském stylu.


Díky lamelám ve tvaru U bude kapající omastek odváděn od plamene.

Plát je vyrobený z kvalitní litiny, která je odolná proti vysokým teplotám a poškrábání. Každá polovina plátu má jiný povrch grilovací plochy (půlka je hladká a půllka s vroubky). Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Rovnoměrná mřížka zanechává na masu pohledný otisk, který elegantně dotváří celkový dojem z grilovaných pokrmů. Může být litinový , smaltovaný i nerezový, kulatý i hranatý, velký či malý. Jedná se o širší výčet řad 3. Zaručí ideální rozvod tepla a vytvoří na grilovaném pokrmu tzv.


Rošt je dodáván včetně jednoho krytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky