čtvrtek 25. května 2017

Žebérkové pletivo

Vyrábíme žebérkové pletivo na zakázku dle požadavků, zvládneme libovolné kombinace drátů. Využití jako drátěné pletivo na plot, dekorace, klece či kryty. Design: Galio, crossmedia Developer. Pevné pletivo tvoří soustava protkaných krepovaných žebírkových drátů pozinkovaných (Zn).


Oka pletiva jsou pravoúhlého čtvercového tvaru. Plotové výplety, pletivo žebírkové Výplety pro plotové rámy tvoří další skupinu zboží, která je součástí katalogu Plotové dílce , respektive nákupního oddělení Pletiva, plotové systémy.

To vše najdete na našem webu. Přesvědčte se o naší kvalitě a nízkých cenách. Pre-zvlněný drát vyroben formy předem, takže se kovový drát v obou směrech ve správné poloze, čímž se zajistí rovnoměrné velikosti ok z upnuté Žebérkové pletivo. Tím se zajistí stabilita a konzistence ve větších roztečích. Ceník plotové díly – žebérkové pletivo obvodový rám z jeklu s přivařenou výplní ze žebérkového pletiva viz foto a nákres.


Vám dodáme obratem kamkoliv. V Českých Budějovicích máme plotové centrum, zde p rodej výpletů pro plotové rámy realizujeme také běžným způsobem. Pletivo můžete zakoupit i bez předchozí objednávky přes eshop (aktuální dostupnost položek je součástí prezentace konkrétních produktů).

Východočeská firma Děrované plechy SVS nabízí širokou škálu perforovaných materiálů od předních evropských výrobců. Poskytuje kvalitu, rychlé. PVC úpravou - čtyřhranné pletivo pozinkované - lesnická pletiva - svařovaná pletiva - svařované sítě - chovatelská pletiva - žebérkové a lisované pletiva - dráty - sloupky - brány a branky - podhrabové desky. Kromě nejoblíbenějšího čtyřhranného pletiva nechybí v našem sortimentu svařované pletivo s různou velikostí ok a svařované plotové panely, vhodné pro oplocení chat, sportovních či průmyslových areálů a parků. V sortimentu Vám můžeme nabídnout pletiva z průměrů drátů od mm do 1mm.


Pletivo v rámu je tvořeno mříží z lisované sítě s pravoúhlými oky, která je uchycena v ocelovém rámu z kulatiny. Na zakázku lze dodat i rozměry neuvedené v naší aktuální nabídce. Ceník: Ceny se mohou změnit bez předcházejícího upozornění. Ceník v úpravě, ceny jsou pouze orientační! Veškerý materiál pro stavbu pletivového plotu.


Pletivový plot vyžaduje pletivo , sloupky a vzpěry, příslušenství pletivoa. Najdete zde i návod na stavbu. Vyrábíme a dodáváme různé druhy pletiva a doplňků spojených s pletivem jako jsou napínací dráty a vázací dráty, napínací kladky. Pro myslivce a lesní zvěř speciální lesnické pletivo. Dále zde naleznete nezbytné příslušenství k plotům jako jsou: ostnaté dráty, úchytky, čepičky, příchytky, panelové spojky nebo napínací strojky.


Pod plot namísto podezdívky mů. Pozinkované pletivo objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s.

Nízké 25cm vysoké dekorační pletivo zakončené na vrchní straně obloučky pro vymezení, ohrazení a naznačení rohů např. Povrchovou úpravu je třeba objednat zvlášť! Adresa do navigace: Technotron-Metal, s. Svařovaná síta, svařované sítě, žebérkové pletivo. FE, velikost oka je 40xmm a průměr drátu mm a mm.


Dalším plotovým prvkem, který jsme zařadili do výprodeje, je poplastované pletivo s oky 50xmm v hnědé barvě. Nabízíme výběr tkaných i svařovaných sít různých velikostí ok, drátů, formátů. Jsme schopni dodat různé typy drátěných sít – žebérková síta. Domů PLETIVOVÝ PLOT - Chovatelské pletivo. Vyrábějí se z ocelového pozinkovaného a následně poplastovaného drátu nebo pouze v provedení zinkovaném.


Pletivo svými vlastnostmi splní všechny požadavky kladené na možnost použití, životnost a estetiku. Pletivo , ploty a oplocení objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky