středa 24. května 2017

Fiskars štípací sekera

Ihren Garten von Fiskars und vielen weiteren Top Marken. Tolle Rabatte auf viele Produkte. Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Kostenloser Versand verfügbar. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Fiskars - tyto sekery mají štípací čepel speciálně upravenou pro štípání dřeva. Ostří štípacích seker je užší a hlava je širší ve tvaru klínu. Jedná se o menší sekeru ideální ke štípání malých špalků nebo sekání větví.


Fiskars již čtvrté generace jsou navržené pro rozštípnutí i těch nejsilnějších polen jedním úderem. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava čepele je doplněná lehkým robustním topůrkem s dokonalým vyvážením. Vyberte si tu správnou sekeru podle úkolu, který Vás čeká. Určena ke štípání středních a větších špalků.


Záruka let po registraci.

Sekera se snadno používá. Schau Dir Angebote von ‪Fiskars‬ auf eBay an. Fiskars Štípací sekera X(L) Tato špičková sekera Fiskars Xje určena ke štípání extra velkých špalků a kusů dřeva. Díky své unikátní konstrukci vám ušetří nejen mnoho sil, ale je možno s ní pracovat po dlouhou dobu bez zbytečné únavy zad a paží.


Tato bezvadná a velmi oblíbená sekera hlavně u můžů, Vás připraví na dlouhou zimní sezónu. Je to nový model s perfektným vyvážením čepele a. Součástí balení je i plastové pouzdro, které slouží jako ochrana čepele při přenášení a skladování. Přímo předurčena ja na zpracování velkého množství dřeva například na dlouhou zimní sezónu. Táto bezchybná a veľmi obľúbená sekera hlavne u mužov Vás pripraví na dlhú zimnú sezónu.


Vďaka väčšiemu klinu na jej čepeli, sa Vám bez problémov a ľahšie roztvorí drevo, teda nie je. Vážení zákazníci, prosíme o trpělivost a shovívavost s novými stránkami našeho eshopu. Stránky stále zdokonalujeme a proto se za případné komplikace či chyby omlouváme. Fiskars topůrko je z precizního materiálu FiberComp a vyztuženo skelnými vlákny, které zabraňují změnám jeho vlastností při jakémkoliv počasí.


Díky skvělé ergonomii a místa uchopení z měkkého plastu vám navíc výborně padne do ruky. Použitelná i jako jednoruční sekera. Technické parametry: Celková.


SET Fiskars Spaltaxt Xund Universalmesser Hardware. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Finská značka Fiskars neustále vyvíjí nové a lepší štípací sekery, které by měli práci ulehčit.

Aby Vám sekera padla do ruky, musíte pečlivě zvážit její výběr. Zaměřte se hlavně na to jak často budete sekeru používat a na jak tvrdé dřevo. Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a je tak. S novou generací štípacích seker přišla jako první na trh značka Fiskars. XŠtiepacia sekera - veľká, nový model ktorý je výborne vyvážený a vyniká vysokou rýchlosťou švihu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky