pondělí 22. května 2017

Fiskars pilka zahradní

Ihren Garten von Fiskars und vielen weiteren Top Marken. Tolle Rabatte auf viele Produkte. Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Pilky Fiskars jsou určeny k řezání čerstvého a suchého dřeva, prken nebo různě silných větviček.

Jistě uznáte za pravdu, že pilka je výborným pomocníkem. Na výběr máte plno druhů a velikostí. Nový design s praktickou zatahovací sponou na opasek, rukojeti jsou vyrobeny z měkkého materiálu tak, aby se při práci dobře a hlavně pohodlně držely.


Právě pro tyto situace se hodí zahradní pilka značky Fiskars. Plně zasouvací do držadla. Tato pilka je vysoce kvalitním nástrojem pro řezání čerstvého dřeva. Rukavice pro všestranné použití. Rukojeť s měkkým povrchem SoftGrip pro.


Pilka se snadno a pohodlně drží v ruce.

Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Je plně zasouvací do držadla, pro maximální bezpečnost při přenášení. Díky větším zubům pilky je dosahováno efektivnějšího řezání čerstvých větví.


Kvalitní pily a zahradní nože Fiskars z eshopu Fiskars -shop. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Je vybavená šikovnou karabínkou.


Zahradní pilka Fiskars je určena na řezání čerstvého dřeva. Její list s perfektně vybroušeným tvarem zubů umožňuje účinný řez tahem s nepatrnou námahou. Velmi lehká a praktická pilka s ostrýmy zuby ve dvou řadách s možností řezu větví do půměru 1mm.


Rýč Xact rovný, velký L. Velká zahradní pilka Fiskars je vhodná pro snadné řezání dřeva až do průměru cm. Objednejte si zahradní nářadí Fiskars z pohodlí vašeho domova.

Jsme autorizovaný prodejce Fiskars. Nabízíme nářadí na zahradu, stavbu i zpracování dřeva. Bezpečnostní zarážka brání sklouznutí prstů. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Kompletní informace o produktech značky FISKARS - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Fiskars se vyznačují lehkostí,pevným úchopem a řadu bezpečnostních prvků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky