úterý 30. května 2017

Rajecké teplice termálne kúpalisko

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Termálne kúpalisko Laura sa nachádza na okraji Rajeckých Teplíc priamo pod pekným vyhliadkovým vrchom Skalky.

Kúpalisko LAURA Kúpalisko Laura je otvorené od 16. Bližšie informácie na t. Zmena cien vstupov od 01. Kúpanie v termálnom kúpalisku Laura je možné v dvoch termálnych bazénoch (plavecký a detský), s teplotou ºC.


V areáli sa nachádza minigolf, ihrisko pre. Hľadáte aquapark, kúpele, kúpalisko ? Wellness a dovolenka na Slovensku. Je to jedno z dvoch termálnych kúpalísk v Rajeckej doline, veľmi obľúbené a často navštevované miesto.


Dokonca možno tvrdiť, že voda je na tomto kúpalisku jedna z najteplejších v celom okrese.

Lowest Rates Guaranteed. Vychutnajte si návštevu Vodného sveta, v ktorom nájdete relaxačný teplý bazén a plavecký bazén. Dnešný článok bude veľmi krátky a bude skôr o fotografiách.


Technické služby Turčianske Teplice , s. Ochrana osobných údajov - GDPR. O rozmach Rajeckých Teplíc sa zaslúžil palatín Juraj Thurzo. Díky tomu, že leží pouhou hodinu cesty od českých hranic, je velmi častým a oblíbeným cílem českých návštěvníků. Kúpanie je možné v dvoch bazénoch, z toho jeden je detský.


Teplota termálnej vody je 26ºC. Záchytné parkovisko sa nachádza niekoľko metrov od kúpaliska. K dispozícii je plavecký a detský termálny bazén s teplotou vody °C. Nachádza sa v príjemnom prostredí na samom okraji.


Leží u soutoku Rajčianky s Kuneradkou v nadmořské výšce 4m. Na severu jsou obklopeny Strážovských vrchů, na východě se zvedají hřebeny Malé Fatry. Rajecke Teplice , konkrétne parkovisko pred kúpeľným domom Laura ( termálne kúpalisko ) je odporúčaným východiskom trasy. Stojí tu mimochodom každý dedinský autobus. Počátky lázeňství se ale datují až do 17.


Lietavské panství, ke kterému patřily termální prameny a první stavení, z nichž se vyvinuly dnešní lázně.

Rajecké Teplice prosluly zejména svými léčivými prameny, o nichž se vědělo už ve 14. Nájdete tu bazény – plavecký a detský, minigolf, plážový volejbal, reštauráciu a bufety. Ležia pri sútoku Rajčanky s Kuneradkou v nadmorskej výške 4m.


Počas letnej sezóny ponúka kúpalisko pre svojich návštevníkov až. Okrem unikátnej liečivej vody tu nájdete oddych, pokoj, relax a čisté životné prostredie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky