pondělí 29. května 2017

Stínící rašlový úplet

Užívejte si soukromí Vaší zahrady při hraní s dětmi nebo u bazénu. Zakryjte sousedův nepořádek na který se musíte každý den skrze váš plot dívat. Představujeme vysoce kvalitní, pevnou a odolnou 1 stínící tkaninu, která zaručí. Rašlový úplet je tvořen ze 1 HDPE. HDPE je polyethylen s vysokou hustotou.


Vlákna jsou splétána speciální pletací technikou na osnovním stroji , který vytváří bezuzlovou síť.

V zemědělství se rašlový úplet používá jako stínící tkanina ke stínění skleníků a fóliovníků, jako větrozábrana nebo ochranné sítě proti ozobu ptactvem. Nesnažíme se a nebudeme prodávat levné a mnohdy nekvalitní textílie z Asie ale jdeme raději. Kvalitní PP stínící a ochranná tkanina - rašlový úplet o šířce 6cm.


Používaná v zahradnictví z zastínění rostlin, případně proti ptákům. Pletiva a sítě) Hodnocení produktu: 1. Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci. Popis: Kvalitní, pevná a odolná síť.


V objednávce uveďte počet metrů čtverečných.

Dle gramáže stínící sítě lze vybrat stupeň zastínění,tj. Hledáte kvalitní stínící plachty - rašlový úplet 150g? Najdete zde stínící plachty - rašlový úplet 150g pro. Střešní nosič PICCOLA-M FORD FOCUS II - 5D r. Kvalitní zastínění plotu - stínící tkanina u nás v nabídce v zelené barvě.


Dobrá cena, rychlá dodávka. Stabilizovaný proti UV záření. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.


Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Stínovka, rašlový úplet. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Doporučený postup při zakládání nového okrasného záhonu.


Při renovaci nebo zakládání nové zahrady bychom neměli zapomínat na okolí trávníku a při. Nabízíme úplety a pleteniny, látky mnoha desénů a vzorů. Síť stínící - krycí, stínění,rozměr 5x5m.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou.

Použít jiný materiál na střechu nebo zastínit na léto folii s hliníkovou odrazovou vrstvou třeba SUNFLEX Foam a natáhnout pod střechu. Prodej, montáž - Plotservis s. Detailní popis produktu. STÍNÍCÍ RAŠLOVÝ ÚPLET ŠÍŘE M CENA ZA METR ČTVEREČNÍ akce nemá vliv na vzhledu na NÁŠ SYSTÉM NEPŘEPOČÍTÁVÁ, UDEJTE SI PROSÍM BĚŽNÉ METRY,KTERÉ SI.


UV stabilizována, rozměr 1. Tento produkt je stálobarevný, prodávaný v zelené barvě. Výrobek je z tkaniny, sloužící k zneprůhlednění oplocení. Balení je dodáváno v rolích o délce m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky