středa 24. května 2017

Fiskars pilka zahradní a kempingová

Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen.


Kvalitní použité materiály a především tvrdá ocel ostří zaručují dlouhou trvanlivost ostří. Konec je upraven proti sklouznutí prstů. Pilka zahradní a kempingová , spona na opasek, velmi výkonné ozubení pro řezání. Sekery Fiskars čtvrté generace slouží pro nejrůznější způsoby opracování dřeva, sekání, tesařství a prosekávání. Tato řada nabízí ostré sekery několika velikostí, vhodných pro všechny úkoly přípravy dřeva.


Vyberte si velikost sekery podle úkolu, který Vás čeká. Skvělá sada pro pobyt v přírodě a kempování. Plně zasouvací do držadla. Prosím, použijte minimálně znaky! Zadejte svou e-mailovou adresu Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.


Marken: Bosch, Wera, Gardena uvm. Fiskars Kempingová sekera X(XXS) Tato perfektní a praktická sekera Fiskars Xje nepostradatelným pomocníkem při kempování. Je speciálně určena pro turisty a outdoorové použití. Využijte naší sezónní akce na rodenticidní přípravek Polytanol. Více informací v letáku přílohou.


Sada do přírody a na kempování obsahuje kvalitní nářadí Fiskars v praktickém látkovém poutdře. Tato pilka se pyšní funkcí zatažitelné čepele a integrovaným držákem na pásek. Výše uvedené činí z tohoto nástroje snadno přenosnou a jednoduše skladnou pilku.


Nový design s praktickou zatahovací sponou na opasek. Rukavice pro všestranné použití. Nejlepší web o skialpinismu a zimních sportech!


Je plně zasouvací do držadla, pro maximální bezpečnost při přenášení. Její list s perfektně vybroušeným tvarem zubů umožňuje účinný řez tahem s nepatrnou námahou. Skandinavisches Wohndesign. Versandkostenfrei ab € - jetzt bestellen!


Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte. Pila zahradní a kempingová má velmi výkonné ozubení pro řezání syrového dřeva a plastovou spona na připevnění k opasku. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Pilový list je zasouvací. Tak si sebou nezapomeňte zabalit i tuto šikovnou kempingovou sadu Fiskars. Je vybavená šikovnou karabínkou. Pilky Fiskars jsou určeny k řezání čerstvého a suchého dřeva, prken nebo různě silných větviček. Jistě uznáte za pravdu, že pilka je výborným pomocníkem.


Na výběr máte plno druhů a velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky