úterý 1. srpna 2017

Skládací lehátka na pláž

Naše molitanová lehátka jsou skládací , což je skvělé nejen na snadný přenos, ale také na skladování. Rákosovou rohož na piknik pak jednoduše srolujete a je vystaráno. Ať už dáte přednost molitanovému lehátku, nebo piknikové rákos.


Zahradní lehátka ) Hodnocení produktu:. Třícentimetrová vrstva kvalitního a.

Lehátko Milano má rozměr 180x54xcm. Spodní strana je zhotovena z PVC, horní z bavlny, výplň molitan. Odhrnete písek na ploše odpovídající velikosti vnitřního průměru bazénku, ten do ní vložíte a bazén naplníte vodou. Jednoduché použití – pouze odhrnete písek na ploše odpovídající velikosti vnitřního průměru bazénku a ten do ní. Bazének pro nejmenší pro hru s vodou na pláži.


Dvě skládací měkká lehátka s letním potiskem je přesně to, co chybělo ve vaší domácí výbavě. Plážové lehátko je velmi praktickou záležitostí.

Pořiďte si skládácí plážové lehátko. Díky svému provedení je velmi skladné a prakticky okamžitě složené. Rozměry jsou více než příjemné.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Konstrukce je velmi lehká (kg), křesílko se snadno přenáší a dá se rychle složit. Je ideální na piknik, na pláž, kemping. Pokud chcete spíše něco menšího, zkuste si prohlédnout nabídku plážových křesel , zajisté si vyberete.


Snadno a rychle se rozkládá a skládá. S kovovým držadlem pro snadný přenos. Skládací lehátko, ideální na doma, na pláž, do zahrady. Kovová konstrukce a látka z pevného polyesteru. Maximální nosnost 1kg.


Jsou velmi lehce rozložitelná i složitelná a velmi skladná. Výplň tvoří měkčí polyetylenová vložka - nenasáklivá, potah PES - polyester.

Jednoduše je složíte – některé typy se dají složit úplně, jiné pouze na dvě půlky. Takové skládací zahradní lehátko se pyšní vel. Skvělý pomocník na pláž , dovolenou, nebo převoz chlazených potravin z obchodu.


V naší nabídce naleznete praktické prošívané plážové podložky a skládací plážová lehátka v mnoha vzhledech, které využijete při ležení třeba přímo na písku, ale i kamíncích či trávě, nebo na zahradním lehátku u bazénu. Všechna lehátka jsou skládací, takže s nimi nebudete zápasit. Vezmete je do ruky stejně snadno jako tašku.


Rozložit je můžete na pláži, na koupališti, nebo taky v parku, na zahradě nebo třeba v kempu. Všechna námi nabízená lehátka jsou pratelná , rychleschnoucí a díky polyesterové podšívce lehce udržovatelná. Tři skládací měkká lehátka s letním potiskem jsou přesně to, co chybělo ve vaší domácí výbavě.


Připravte se s celou rodinou na léto s tímto cenově. Zakupte si praktické pomůcky v podobě lehátek, která jsou vhodná na pláž, k bazénu, na opalování, ale skvěle poslouží také jako podložka na spaní či sezení. Nabízíme plážová lehátka zhotovená z plastiku, polyesteru či molitanu.


Spica Aqua Blue značky Easy Camp je jednoduchá skládací židle na pláž či do kempu, má ocelovou konstrukci,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky