čtvrtek 14. září 2017

Bowling silvie kladno

See actions taken by the people who manage and post content. Kdykoliv dle vaší rezervace. Detailní informace o firmě. Bowling kdykoliv,dle telefoní objednávky.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně.

Provoz bowlingové herny. Vážení zákazníci, jistě jste již zaregistrovali, že provozovna bowlingové herny byla v OC Oáza zrušena. Rozdávat rady je zbytečné.


Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne. Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu.


Nabízíme vám skvělé restaurace a novinky ze světa gastronomie. Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral.

Pokud nehledáte konkrétní firmu, ale někoho, kdo poskytuje služby, které hledáte, níže najdete výpis firem, kterou tuto službu poskytují ve vašem regionu. Ristorante Alfredo denní menu, pizzerie, kavárna. Koulovna bowling , rezervace stolů a zábava.


Music Club Kavárna noční. Nabídka pokrmů tradiční české i mezinárodní kuchyně, bezmasých jídel, salátů a točeného piva. K dispozici jsou bowlingové dráhy. Nyní je Silvie zaměřená pouze na obědy a odpolední hosty, kteří si rádi dají po práci něco k snědku.


Restaurace Silvie denní menu, pizza a skvělé jídlo. Ve skromnější podobě vznikl po revoluci. Do té doby tu stály dva menší baráčky, nebo později tabule cti podniku Technické služby. Budoucnost má Silvie nejistou.


Je totiž na prodej za necelých deset milionů korun. V RESTAURACI SILVIE V KLADNĚ. Zájemci se nahlásí a Zájemci se nahlásí a zaplatí v Kladenském ČD CENTRU nevratnou zálohu ñ ì,-Kč na osobu nejpozději do 15. V prostorách restaurace se nachází nekuřácká část o kapacitě míst, kuřácká část a dvě bowlingové dráhy. Celková kapacita restaurace je 1míst.


Ve spolupráci se zaměstnavateli.

POŘÁDÁ TRADIČNÍ TURNAJ V BOWLINGU. Nečlen doplatí dle aktuální ceny. Vodní ráj se čtyřmi bazény, tobogánem, posilovnou, aerobními sály, bohatou nabídkou relaxačních procedur a restaurací.


Přijďte na výborný VEPŘOVÝ STEAK s hranolkami, VÍDEŇSKOU KÁVU a ZAHRAJTE SI BOWLING v centru Kladna za jedinečných 2Kč! Zábava: bowling (na objednávku, v uzavřené společnosti. Přes den je hodina hraní za 1Kč, večer 1Kč) Přes den je hodina hraní za 1Kč, večer 1Kč) Pozn. Hlinsko Hlučín Hluk Hodonín Holešov Hostašovice Hradec Králové Hranice Hulín Humpolec Hustopeče Huštěnovice Jablonec nad Nisou Jičín Jihlava Jilemnice Jindřichův Hradec Kadaň Karlovy Vary Karviná Kladno Kolín Kopřivnice Kralupy nad Vl. Polední nabídka především české kuchyně.


Krušovice, točená Kofola a malinkovka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky