pátek 8. září 2017

Holice wellness

Ihre Daten sind sicher bei uns. Angebote für 99€ pro Person. Dies bescheinigt man uns jährlich. Kurzurlaub in Deutschland. Jetzt 2-Tage frei genießen! Hoteliers werden Sie begeistern.

Wellnesshotels in Cochem Reservieren. Ve wellness Saunový ráj najdete vedle široké nabídky saun (tradiční finská sauna, parní sauna solná, parní sauna mentolová, bio sauna) i relaxační vířivku, kneippův chodník a perličku na nohy. Na projekt wellness Holice byla poskytnuta dotace z Evropského.


Je sice v malém městě, ale v blízkosti velkých. Relaxační a wellness centra v Holicích. Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel.


Same or lower price guaranteed. Město Holice je přirozeným centrem východní části okresu Pardubice.

Nalézá se při hlavní silnici mezi Hradcem Králové a Svitavami. Zajímavé a nevšední relaxační wellness centrum. Najdete zde šest prohříváren - několik druhů saun.


Je zde finská sauna pro klasické saunaře a. Na novém obchvatu Holic sjeďte 2. Po cca 800m přijedete na křižovatku s hlavní silnicí. Pokračujte rovně na hlavní(mírně vpravo) a po 150m nalevo před železničním přejezdem dojedete do cíle. Vypravte se s dětmi a spojte wellness s jídlem a pitím či případně oddychem případně památkami v regionu Holice. Mezi nejzajímavější památky města patří kostel svatého Martina, kaple Jana Nepomuckého a chráněný pomník obětí druhé světové války.


Také můžete navštívit Africké muzeum Dr. Aktivurlaub für jede Altersgruppe mit vielen inkludierten Extras. Schnell und sicher online buchen. C Wassertemperatur bei jedem Wetter auch vor Ihrer Haustür!


Thermenreisen jetzt buchen! Categories: wellness centre : Barrier-free access: Procedures: anti-cellulite massage, aromatherapy, aromatherapy massage, aromatic sauna, bamboo massage, Breuss. Holice, Holice Příprava a zprovoznění wellness centra před provozem a práce na recepci - vpouštění zákazníků do sauny a uvolnění při jejich odchodu, obsluha občerstvení zákazníků, úklid recepce, v minimální míře v průběhu dne i péče o prádlo (saunovací sarongy) – praní a skládání.


Celé wellness centrum dýchá příjemnou atmosférou, je zde kli přítmí a příjemný personál.

Pokud budete přijíždět do Holic od Pardubic a Hradce Králové, objeďte po obchvatu celé Holice a zahněte poslední odbočkou do Holic. Zhruba po 200m po vjezdu do obce najdete Saunový Ráj vpravo hned za železničním přejezdem. Budete-li přijíždět od Litomyšle a Vysokého Mýta, do Holic budete odbočovat na první odbočce doprava.


Přiblížením mapy na úroveň ulic se zobrazí také ostatní zařízení. Naše oblíbené wellness , celodenní vstup, ve všední den levnější, útulné, moderní, vše co je třeba pro relax. Pára, suchá sauna, bylinková pára.


Požadujeme: - masérský kurz – nutná klasická a relaxační masáž - aktivní a komunikativní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky