pondělí 4. září 2017

Jánské lázně bazén

Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen.

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Rehabilitační bazén nepravidelného tvaru s vodní plochou 2m² má hloubku od do metrů. Je napouštěn minerálními prameny o teplotě °C vyvěrajícími v areálu lázní jako Janský a Černý pramen.


Je napouštěn teplými minerálními prameny vyvěrajícími v areálu lázní jako Janský a Černý pramen. V zařízení Aquacentra můžete využít rehabilitační bazén , vířivky, vnitřní i venkovní saunu, páru nebo masáže a další doprovodné služby. Je zásobován termální vodou z léčivých pramenů Janova a Černého.

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s. Jánské Lázně zvou děti na den plný her a zábavy. Dětský den v Janských Lázních se koná dne 26.


Všechna práva vyhrazena. jetzt mit hotelscan! Janské Lázně , Krkonoše - světoznámé lázeňské město Janske Lazne. Bazén má asymetrický tvar, jeho vodní plocha je cca 2m hloubka od do 5m.


Další součástí bazénu jsou různé vodní atrakce jako vodní clona, protiprou masážní a perličková lůžka a dvě perličkové lázně, z nichž jedna má teplotu 32oC. Dva další perličkové bazénky jsou pacientům k dispozici na venkovní terase. Web od Newlogic Web od digitální agentury New Logic. SRUB-KAŠPARÁCI-JANSKÉ LÁZNĚ.


Srub Kašparáci nabízí romantické ubytování v unikátním dřevěném srubu uprostřed malebné přírody Janských Lázní. Srub je ideálním místem pro celoroční aktivně strávenou dovolenou a nabízí skvělé zázemí pro rodiny s dětmi. Aktuální volné termíny a nabídku Vám zašleme na e-mail. Mariánské Lázně , město obdařené léčivými prameny a jedinečnou atmosférou.


Nádherné parky, kolonády, pavilony, kavárny a hotely uprostřed.

Městský bazén Krytý plavecký bazén v Mariánských Lázních nabízí návštěvníkům k dispozici plavecký bazén metrů a dětský bazén. Z dalších služeb lze potom využít ohřívárnu, vířivky, kadeřnictví, masáže a bar. Na její vrchol ke sjezdovkám a běžeckým stopám vede z centra kabinová lanovka, k vyjížďkám zve i sáňkařská dráha. Grosse Auswahl an Herbergen bis -. Součástí aquacentra je také sauna a parní box.


Hosté si zde mohou zakoupit i masáže a ozonoterapii. Bazén s protiproudem a solná jeskyně ZDARMA! Dárkový poukaz vytvoříme zdarma k objednávce pobytu. Můžete využít ZDARMA bazén, solnou jeskyni, nebo za poplatek rehablitační zařízení.


Dovolenou v Janských Lázních si opravdu užijete! Ubytujeme Vás v pokojích nebo v apartmánu nebo studiu s vl. Stezka korunami stromů Krkonoše Krkonošská č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky