pondělí 4. září 2017

Křovinořezy benzínové

Výkonný křovinořez s bohatým příslušenstvím skvěle poseče trávu a poradí si s křovinami. Jsou použitelné jak pro úpravu hůře dostupných částí trávníku, tak také pro samostatný pokos rozsáhlejších ploch se vzrostlou trávou. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek. U je jeho čtyřtaktní motor, který je tišší a jeho. Umožní vám sekání bez omezení – nejsou totiž závislé na elektrické síti.

Takový křovinořez je ale obvykle dražší, má těžší konstrukci a je hlučnější. Spalovací motor si pak žádá motorový olej a občasnou údržbu. Benzínové křovinořezy se díky vysokému výkonu hodí k sekání velkých ploch a husté trávy, zvládnou také tvrdší dřeviny. Pokud máte na zahradě příkopy či prudké svahy, s křovinořezem je upravíte raz dva. Výrobce: Stihl, Dostupnost: Skladem.


Robustní, kompaktní motorová benzinová pila STIHL MS 3s klidným chodem a komfortní výbavou. Nabídku benzínových křovinořezů máme roztříděnou podle výkonu, záběru a hmotnosti. Katalog benzínových křovinořezů můžete takto přehledně procházet.


Benzínové – motorové kosy: silné, kde už jiná zahradní technika naráží na své hranice Benzínové motorové kosy jsou nejvíce vhodné, když chcete Vaší zahradě dát formu.

Především u zdí, plotů, svažujících se ploch, stromů a dalších zábran je kosa ideální alternativou k sekačce, kterou můžete zkrátit vysokou trávu a houští na správnou délku. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v. V náročném terénu a především všude tam, kde nelze použít zahradní sekačky, jsou vyžínače a křovinořezy STIHL ve svém živlu.


Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Stroje MTD Vám zpříjemní obsluhu mnoha důmyslnými technickými řešeními. Strunová hlava Tip-Automatik sama nastaví strunu na správnou délku pouze lehkým úhozem o zem, membránový karburátor u dvoutaktních strojů Vám dovolí pracovat v jakékoliv poloze a úhlu a díky systému AST vždy nastartujete svůj stroj s minimální námahou.


Benzínový křovinořez Vám poskytuje naprostou volnost pohybu. KŘOVINOŘEZY Hecht HECHT představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu. Výrobky HECHT se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou. Od lehkého vyžínače pro dokončovací práce při ošetřování trávníku až po profesionální zádový křovinořez pro použití v nepřístupném terénu. Naše profesionální křovinořezy jsou dokonalou kombinací vysokého výkonu, špičkové ergonomie a manévrovatelnosti.


Křovinořezy pro profesionální použití. Obecně můžeme křovinořezy dělit do několika skupin. Elektrické, které nazýváme strunové sekačky. Různé výkonové třídy usnadňují výběr nářadí optimálně odpovídajícího Vašim potřebám.


OREGON Gator SpeedLoad Revoluční technologie žacích hlav a strun Žací hlava bez navíjení struny! Otevřete hlavu, vložte strunu ve tvaru disku a zavřete hlavu. Při nutnosti posekat větší zahradu určitě nemají žádnou srovnatelnou konkurenci.

Vezmete si je, kam chcete a stačí mít. Se zahradní sekačkou se přeci všude nedostanete, takže benzínové křovinořezy jsou výborným doplňkem, který rozhodně nikdy nezklame. Krovinořezy s 2-taktními motory jsou lehčí a levnější oproti 4-taktním, které mají nižší hlučnost, delší životnost motorů a odpadá míchání benzínu s olejem.


Součástí dodávky je i ocelový nůž, strunová hlava, nebo dvouramenný popruh pro zavěšení krovinořezu a drobné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky