středa 13. září 2017

Lyofilizované jahody

Bezstarostného dětství a dobrodružství. Drazí zákazníci, jahody jsou prostě LUXUSNÍ! Pokud na ně máte chuť a vložíte je do košíku, zásilka Vám bude odeslána, jakmile bude kompletní.


Mrazem sušené jahody si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají až všech původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a především obsah zdraví prospěšných látek. Mrazom sušené ovocie ( lyofilizované ) je 1 čisté ovocie sušené v špeciálnych komorách pri teplote -60° C vo vákuu. Pre proces lyofilizácie sa používa hlboko zmrazené ovocie.


Lyofilizované ovoce se při kontaktu s vodou navrací do téměř původního stavu. Následný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť. Nasekali nás jen pro tebe, jsme lyofilizované jahodové plátky.


Tak už zahoď chipsy a začni mlsat zdravě, jsme sladká prémiová kvalita. Pochutnejte si na křehkých, lehkých a výtečných plodech a prospějte tak svému zdraví. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu.


Warenkorb ist noch leer. Ovocie je sušené hlbokým mrazom. Kdekoliv, kde byste použili ovoce čerstvé, mají i lyofilizované. Jak jsme si už několikrát napsali, čím menší.


Forma sběru: ruční sběr. Zmrazili nás tak, až z nás všetka voda zmizla. V lete Ťa síce moc nezchladíme, ale to ako sme chrumkavé a kyslé a tá naša chuť. Složení: jahody lyofilizované 1. Jahody lyofilizované (mrazom sušené) plátky. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při.


Jaké lyofilizované ovoce si lze pořídit a kde ho shánět? Co se týče druhů, procesem mražení projde celá řada ovoce. A proto by Maruška nemusela vytáhnout ze spíše jen jahody , nýbrž by mohla svou macechu uzemnit i exotickým banánem či ananasem. This feature is not available right now. Zdravé chrumkavé lyofilizované (mrazom sušené) jahody v sklenenom pohári, vákuované pre udržanie absolútnej čerstvosti a chrumkavosti.


Pečlivě vybrané a sesbírané ovoce prošlo sušením mrazem , aby bylo lehoučké, chutné a aby si zachovalo všechny vitamíny , které by se jinak ztratily při klasickém sušení nebo zavařování. Skvěle se hodí do všech sladkých pokrmů, jogurtu, vloček, nebo jen tak do misky, jako mlsání k filmu. Co je lyofilizované ovoce Jedná se metodu sušení ovoce mrazem.


Její velkou výhodou je, že se při ní zachovávají, prakticky bez jakýchkoliv podstatných ztrát, všechny hodnotné látky, které jsou v čerstvém ovoci obsaženy. Určené na priamu konzumáciu. Bez konzervantov, bez alergénov. Tímto voda v ovoci sublimuje (voda se mění v páru a nemrzne) a nemrzne. Mix it je lyofilizované ovocie, mrazom sušené.


Bez pridaného cukru a farbív. Lyofilizace pomáhá udržet v ovoci celou řadu vitamínů, minerálů a živin. Lyofilizácia je šetrné sušenie ovocia mrazom, vďaka ktorému je v jahodách zachované.


Chraňte lyofilizované ovoce před vlhkostí Plody lyofilizovaného ovoce mají tendenci zpětně nabírat vlhkost z okolního prostředí. Proto vám lyofilizované ovoce dodáváme v uzavíratelných doypacích. Maliny lyofilizované (mrazom sušené) celé. Skladem od €bez DPH.


Mandle lúpané blanšírované zo Španielska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky