středa 6. září 2017

Odpuzovač psů sprej

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Přípravek je založený na přírodní bázi, a tak je jeho používání zcela bez omezení.


I když asi i trochu je důvod to, že nechodí ven. Ale to mu copak nestačí že po takových půl hodinách, po hodině ho pouštím na terasu, on si to tam občůrá, zakňučí u dveří a já ho zase pustím domů ?

Aplikace na kryté prostory: Obecně odpuzující účinek je v krytých prostorách mnohem delší. Sprej proti kočkám a psům. Netoxický postřik, který zamezuje přístupu psů a koček na venkovních plochách. Aplikuje se na místa, na která jim chcete zabránit v přístupu.


Vždy ale dbejte, aby domácí zvíře mělo možnost odejít z chráněného prostoru, a nikdy nesmí být tento typ odpuzovače použitý na zvíře zavřené v kotci. Sklopec na škodnou je lapací zařízení používané k odchytu zvěře. Sklopce jsou s jedním i dvěma vstupy.

Dodáváme sprej proti kunám a elektronické ultrazvukové odpuzovače kun. Postřik na kuny do auta i do objektu. Ultrazvukové odpuzovače kun do auta. Vysoký výkon a bezpečný provoz. Automatická změna kmitočtu i výkonu.


Velmi oblíbený odpuzovač pro ochranu úrody před divokými prasaty a vysokou zvěří je. Skladem 1Kč KP odpuzovač psů a koček - granulát. Přírodní repelentní gran. Jeho vůně je pro psy nepříjemná a psa tato jemná vůně velmi odpuzuje. Interiérový výcvikový přípravekve formě spreje , který odpuzuje psy.


Dá se aplikovat i na trávu nebo záhony, ale po každém silnějším dešti je vhodné postřik obnovit. Kvalitní odpuzovače psů chrání zahrady, záhony, ale i váš nábytek. Díky postřiku se budou psy místům vyhýbat již po krátké době. V nabídce najdete i kvalitní čističe skvrn od moči a ostatních nečistot, které váš pejsek způsobil.


Get Off Repellent odpuzovač psů a koček… 1Kč - 2Kč. Stop-Pes sprej 2ml Kč - 1Kč.

Trixie Fernhaltspray zákazový sprej 175… Kč - 1Kč. Odpuzovač psů ve spreji 175ml. Lze použít na chodníky, ploty, fasády domů, kola. Zákazový sprej pro psy a kočky určený pro byt či zahradu. Použití: místa a předměty, kam chcete aby kočky.


Díky odpuzovačům lze psy navíc snadno odnaučit chodit na nevhodná místa a vykonávat zde potřebu. Obsažené látky účinkují velmi rychle a dlouhodobě. Aplikace a dávkování: Přípravek (k omažitému použití) nastříkejte všude tam, kam nechcete, aby vaše kočka chodila.


Můžete mít ihned na prodejnách. Lze využít pro velké komerční i obytné prostory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky