pondělí 11. září 2017

Venkovní sprcha se zásobníkem

Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor. Sprcha musí být připojena na vodovodní řád. Solární sprcha , jak už název napovídá, není jen tak obyčejná zahradní sprcha.


A je tudíž vyhledávaná i zahrádkáři, kteří nemají bazén a kterým slouží nejen jako venkovní sprcha k osvěžení a omytí, ale i jako bezplatný a ekologický zdroj teplé vody. Stačí připojit na zahradní hadici. Můžete se osvěžit v horkém létě, opláchnout před vstupem do bazénu, výkonnost sprchy je dostatečná i pro zvládnutí běžné hygieny. Vhodná venkovní solární sprcha nemusí stát mnoho. Zahradní sprchy - Osvěžit se v parním létě na zahradě či se omýt u bazénu?


Výběr solární sprchy závisí především na tom, zda chcete solární sprchu mobilní (přenosnou) , nebo pevně zabudovanou. Dále je důležité myslet na objem nádrže. Venkovní zahradní sprcha je volba, která nemá žádné provozní náklady Ačkoliv můžete volit i běžnou sprchu jako takovou, zahradní solární sprcha se zásobníkem má tu výhodu, že nemá žádné provozní náklady, a jediné co potřebuje, je pouze běžná voda. Vstup studené vody do sprchy je možný buď přes hadicovou rychlospojku, nebo přes kulový ventil, který ale není součástí dodávky.


Venkovní solární sprcha je mimořádně ekologickým a ekonomicky výhodným. Oba typy disponují zásobníkem vody , v němž zároveň dochází k solárnímu ohřevu. Ve spodní části lze připojit zahradní hadici s vodou. Kompaktní oční sprcha se dvěma hlavicemi, na omítku. Tankové sprchy Nejsou zde žádné produkty.


Oční a tělní sprchy se zásobníkem. Stacionární nouzové sprchy. Cenově dostupná solární sprcha se zásobníkem na litrů teplé vody. Vhodně zvolená sprcha se stane elegantním prvkem ve vaší zahradě. Položek k zobrazení: 63.


Přenosná solární sprcha UNO je plastová zahradní sprcha se zásobníkem na teplou o objemu litrů. Voda je ohřívána slunečním zářením v akumulačním zásobníku (těle). Díky tomuto systému tudíž zásobník vody nemusíte doplňovat – vše zajistí tlak ve vodovodním řádu.


Sprchu stačí jednoduše vybalit, postavit, naplnit a slunce se o vše ostatní postará. Vy už si jen užíváte příjemné osvěžení. A jelikož jsme opravdovými specialisty nejen na bazény, ale i na jejich příslušenství.


Hliníková sprcha v jedinečném designu. Sprchování je příjemné díky velké hlavici, navíc je sprcha. V dnešní době se téměř žádný rodinný dům neobejde bez bazénu, či venkovní sprchy, kterou se můžete v horkých letních dnech osvěžit na své zahradě. Nový model zahradní sprchy se zvýšenou kapacitou na 40L Komfortní zahradní sprcha s velkým zásobníkem , luxusním vzhledem a sprchou na nohy. Ideální doplněk ke každému bazénu nebo do každé zahrady.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost,. Clean Pool Comfort solární sprcha. Snadný a bezplatný ohřev vody, kterou se můžete osprchovat před vstupem do bazénu.


V létě mohou zabezpečit hygienu koupajících a osvěžit při horkých dnech. Napojení na zahradní hadici. Dále mohou posloužit k omytí po práci nebo sportu.


SLSN 04E - Nerezová zahradní sprcha s integrovanou elektronikou a směšovací baterií, velká sprcha na jedné straně - zahradní sprcha s elektronikou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky