pondělí 11. prosince 2017

Effitan repelent

Das Insektenschutzmittel Effitan Insektenschutz-Spray von Alva im Test. Erst absichern, dann kaufen mit Testberichte. Der EFFITAN-Spray bietet auf pflanzlicher Basis wirksamen Schutz vor Insekten. Gleichzeitig entfaltet er außerdem dank der enthaltenen Aloe Vera und dem Kokosöl eine angenehm pflegende Wirkung.


Laut Tests des Tropeninstitutes Basel wirkt der Spray zuverlässig für bis zu Stunden gegen Mücken und ist effektiv gegen Zecken und Bremsen. Effitan bráni až hodín proti komárom a až hodín proti napadnutiu kliešťom.

Navyše sa o pokožku stará pomocou BIO aloe vera a BIO kokosového oleja. Effitan chráni až hodín proti komárom a až hodín proti napadnutiu kliešťom. Naviac pokožku ošetruje pomocou BIO aloe vera a BIO kokosového oleja. Byl úspěšně testován pro náročné podmínky laboratořemi švýcarského tropického institutu v Basileji a jeho ochrana je skutečně efektivní.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenz í. Proti komárům, ovádům a klíšťatům. Vysoce účinný repelent na přírodní bázi. Alva Effitan přírodní repelent 1ml.


Per tutta la Famiglia e Bambini a partire dai due Anni di età, in quanto il principio Attivo di EFFITAN a Base vegetale.

Bio-Aloe Vera e olio di Cocco al contempo una piacevole Capra. The effectiveness of Effitan has been tested both at the Swiss Tropical Institute in Basel and at the Institut Dr. Navíc se o pokožku pečuje pomocí BIO aloe vera a BIO kokosového oleje. Lehký sprej příjemně vonící eukalyptem. Nakupujte Effitan prirodni repelent 1ml nejlevněji na trhu.


Effitan o pokožku pečuje pomocí BIO aloe vera a BIO kokosového oleje. Přírodní repelent proti komárům, ovádům a klíšťatům. Odpudzovač Thermacell účinne odpudzuje komáre a iný krv sajúci hmyz.


Chrání proti komárům, ovádům a klíšťatům. Repelentní přípravek ve spre. Cena dopravy už od 90€. Bio repelent proti komárom, ovadom a kliešťom.


Navíc o pokožku pečuje pomocí BIO aloe vera a BIO kokosového oleje. Zkuste povel vyslovit znovu, případně ho formulujte jinak. Ujistěte se, že máte zapnutý mikrofon.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a. Prírodné repelent proti komárom, ovadom a kliešťom. Prírodný repelent proti komárom, ovadom a kliešťom. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Chráňte sa proti kliešťom efektívne a bez chémie! Vysoko účinný prírodný repelent , ľahký sprej príjemne voňajúci eukalyptom. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Detailní popis produktu. Braňte se klíšťatům efektivně a bez chemie!


Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie repelenty alva Hľadajte podľa parametrov Alva a iné Najlacnejšie na NajNakup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky